Haberler

Taksici, Araçta Uyuyakalan Kadın Müşterisini Ormanlık Alana Götürüp Taciz Etti

Güncelleme:

İstanbul'da taksisine binip uyuyakalan kadını ormanlık alana götürüp taciz ettiği ve öpmeye çalıştığı iddia edilen şoför hakkında 14 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

İstanbul'da yolcusunu taciz ettiği iddia edilen taksiciye 14 yıl hapis cezası istendi

Taksim'de taksisine binen R.T. (38) isimli kadını ormanlık alana götürüp taciz ettiği, öpmeye çalıştığı iddia edilen şoför İ.K. (30) hakkında "cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak" suçlarından 3 yıldan 14 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İddianameye göre olay şöyle gelişti:

YOLDA UYUYAKALDI

Samatya'daki evine gitmek isteyen R.T., kendisiyle aynı yöne gidecek bir başka kadın müşteriyle aynı taksiye bindi. Yol üzerinde diğer kadın araçtan indi. O sırada R.T. uyuyakaldı. Uyandığında nereye geldiklerini anlamadı. Neden buraya geldiklerini sorduğunda ise taksici İ.K. kapıları kilitledi. Bir süre sonra aracın bozulduğunu söyleyerek duran İ.K., R.T.'yi ellemeye ve öpmeye başladı. Direnen R.T., taksiden inerek kaçmayı başardı. R.T.'yi yolda gören bir kamyon şoförü, genç kadına yardım etti. İ.K. ise aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Şüpheli İ.K., "Samatya'ya geldiğimizde arkadaki kadın indi. Araçta kalan şikâyetçi, bana dokunmaya başladı. Kemerburgaz tarafına gittik. Para karşılığı ilişkiye girmeyi teklif etti. Kabul etmedim. Sonra yoldan geçen bir kamyonu durdurarak uzaklaştı. Suçlamayı kabul etmiyorum" dedi.

"BENİ KURTARIN DEDİ"

Habertürk'ten Serdar Kulaksız'ın haberine göre kamyon şoförü C.T. ise "Taksici yanıma gelerek 'Aracım bozuldu' dedi. Arkasından bir kadın geldi, 'Beni kurtarın' diye bağırdı. Taksici kadını susturmaya çalıştı. Ben engelleyince kadın kamyona sığındı. Taksici de aracına binerek uzaklaştı. Yalan söylediğini, aracın bozuk olmadığını anladım. Kadını polis merkezine yakın bir yerde bıraktım" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Samatya Taksim 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (69)

hüseyin kaya:

sahte para taksicide karı satmak taksicide adam kazıklamak taksicide

47
3
yanıtYanıtla
cansu:

TAKSİCİLERİN ÇOĞU KARAKTERSİZ İŞ BULAMAYAN NERDE HIRSIZ SERSERİ VAR TAKSİCİ OLUYO

32
1
yanıtYanıtla
Harbici..:

Taksiciler bir de araçlarının arka camına ''Emeğe Saygı'' yapıştırmışlar. İnsanlar görüyor müşteriye nasıl saygı gösterildiğini. UBER yaygınlaşsın. . . Taksi kullanmayın arkadaşlar. .

29
1
yanıtYanıtla
yeliz:

evet uber şöförleri hem temiz hemde saygılı hata yapma şansları yok yapınca atılıyorlar uberde birdaha almıyor

yanıt13
yanıt1
Hepsi aynı bunların ya emekli ya ipsiz sapsız:

Bu taksi şöförlerinde bir puanlama sistemi olsa ve her taksinin üstünde yazsa bak yeminle puanı yüksek şöförü bulmak için akşama kadar bekleriz

30
0
yanıtYanıtla
Ke:

Taksiciler psikopat sabıkalı oluyor genelde. Uber en iyisi tertemiz

27
2
yanıtYanıtla
Gül:

Valla pes yani taksici nin biri öyle çıkktıysa bunu hepsine mi mal edelim ayrıca dünyanın hiç bir yerinde uber Sevilmez mesala Danimarka da kapatıldı korsan cd gibi düşünün

2
26
yanıtYanıtla
hakan:

korsan değil vergisini ödüyor sınavına giriyor bütün gelgelerini alıyor neresi korsan

yanıt22
yanıt4
dürbünlü:

hani çag atladıydık,,.!! demek ki,,yol köprü hastaneden önce,,dört dörtlük vatandaş yetiştieceksiniz..

18
9
yanıtYanıtla
Cem Tuna:

Aynen katılıyorum kardeşim.

yanıt5
yanıt1
Tüm 69 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title