Haberler

Suriyeli Dolandırıcılar Bartın'da Kuyumcu Soygunu Yaptı

Güncelleme:

Bartın'ın Ulus ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtan Suriyeli dolandırıcılar, Osman Baltacı'nın 1,5 milyon TL değerindeki altın ve ziynet eşyalarını çaldı. Dolandırıcılar yakalandı ve altınlar sahibine teslim edildi.

Bartın'ın Ulus ilçesinde kendilerini polis olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Kalecik köyünde yaşayan Osman B'yi telefonla arayarak kendisini polis olarak tanıtan yabancı uyruklu Salih H. (20), bir soruşturma kapsamında evdeki ziynet eşyalarını incelemek için kendisine getirmesini istedi.

Osman B. evinde bulunan 1,5 milyon lira değerindeki ziynet eşyasını bir poşete koyup şüphelinin verdiği adrese götürdü. Poşeti alan zanlı, daha sonra bölgeden uzaklaştı.

Dolandırıldığını anlayan Osman B'nin jandarmaya başvurusu üzerine Salih H. ve suç ortağı Vasıl H.Ş. (23) Ankara-Niğde Otoyolu'nda otomobilde yakalandı.

Gözaltına alınan 2 şüpheli, jandarmadaki sorgularının ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı.

Otomobilde bulunan ziynet eşyaları ise jandarma tarafından Osman B'ye teslim edildi.

Kaynak: AA / 3.Sayfa

Bartın Ulus 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title