Haberler

İETT şoförü, seyir halindeyken direksiyonu bırakıp kadın yolcuya saldırdı

Güncelleme:

Sultanbeyli'de seyir halindeki İETT otobüsünde şoför ile kadın yolcu arasında tartışma çıktı. Şoför tartışma sırasında yerinden kalkarak, durağı kaçırdığı için kendisine tepki gösteren kadını darbetti.

İstanbul Sultanbeyli'de otobüs şoförü ile kadın yolcu arasında "Durağa girmedin" kavgası çıktı. Otobüs seyir halindeyken direksiyonu bırakarak koltuğundan kalkan şoför, kadın yolcuya vurdu.

Kavga, Sultanbeyli- Üsküdar arasında sefer yapan 11ÜS numaralı otobüste meydana geldi. İddiaya göre; okuldan çıkan öğretmen, evine gitmek üzere otobüse bindi. İneceği durağa geldiğinde ise otobüs şoförü durmadı. Bunun üzerine otobüs şoförü ile kadın arasında "Durağı neden girmedin" kavgası çıktı.

"BENİ Mİ DÖVECEKSİNİZ"

Şoförün bağırması üzerine kadının, "Bana bağıramazsınız, durağı kaçırdınız, beni mi döveceksiniz" dediği duyuldu. Kavganın şiddetlenmesi üzerine şoför, seyir halindeki otobüsün direksiyonunu bırakıp koltuktan kalkarak yolcu kadına vurdu. Kadının cep telefonu yere düştü.

KAVGA ANI KAMERADA

Şoför tarafından darp edilen kadın daha sonra otobüsten inerek uzaklaştı. Kavga anı, darp edilen kadının cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İETT Ulaşım 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

Bilir Kişi:

yaprakların dahi alkışladığı ekrem beyin, liyakat ile oluşturduğu kadroların sonucu bu... yazık ki ne yazık...

103
154
yanıtYanıtla
Cevap :

Eskiden yok muydu sanki ? Her şeye imamoğlu. Akepedeyken gıkınız çıkmazdı.

yanıt77
yanıt37
zebil animation:

iett üzerinden ibb yi kötülemek için yapılmış bir şeye benziyor .daha öncede araba bozulma numarası yapmışlardı .yürüyen merdivenleri bile bilerek bozanlar bi bırakamadılar şu algı operasyonlarını

74
58
yanıtYanıtla
Tolga Tplg:

Tabi tabi. Öyledir. Kötülemeye gerek yok zaten kötü

yanıt37
yanıt31
MG:

Kendini böyle mi motive ediyorsun zebil kardeş. İnanıyormusum bu söylediklerine ?

yanıt10
yanıt12
Bilir Kişi:

zebil belli ki istanbulda yaşamıyor. her gün onlarca yürüyen merdivenler bozuluyor. haftalarca tamir edilmesi bekleniyor. otobüs arızası son 4 yılda pik yaptı!

yanıt3
yanıt5
Haydar :

İstanbul tamamen kontrolden çıkmış durumda , Sebebi Ekrem ve yandaşları.

44
81
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

olayda kim haklı veya değil tartışılır sadece bir gerçek var bu gibi olayları İstanbuldan mamaları kesilenlerin kullanmak için üzerine balıklama atlamaları çok karın ağrıları var çoookk artık meydan boş değil mamalanamıyorlar ibb den o yüzden İmamoğlu gitsede malı götürsek diyorlar

yanıt20
yanıt11
Tolga Tplg:

Ekremin söförlerinden biri.

27
44
yanıtYanıtla
ibrahim eren:

Ne zavallısınız he. İstanbulda Ankarada İzmirde kötü bir durum oldumu hemen savunmaya geçip karalama diyorsunuz. Yada chp'de bir halt döndüğünde karalama oluyor hemen. Chp veya imamoğlu tanrınız mı sizin?? Hatasızlar

21
34
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title