Haberler

Son Dakika: Mersin'de kamyon ve otomobil çarpıştı: 5 ölü, 2 yaralı

Güncelleme:

Son dakika: Pozantı-Ankara otoyolunun Tarsus mevkisinde kamyon ve otomobilin çarpışması sonucu aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Pozantı- Ankara otoyolunun Tarsus mevkisinde Şakir Sarı'nın kullandığı 06 AB 1448 plakalı kamyon, Gazi Rüzgar yönetimindeki 01 AFA 008 plakalı otomobille çarpıştı.

AYNI AİLEDEN 5 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada, sürücü Gazi Rüzgar ile otomobildeki Ali, Ayşe, Meryem ve Emine Rüzgar yaşamını yitirdi. Otomobildeki Kerim Rüzgar ile kamyon sürücüsü Şakir Sarı, yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Tarsus Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza nedeniyle bir şeridi trafiğe kapanan yol, ekiplerin çalışmasının ardından ulaşıma açıldı.

Son Dakika: Mersin'de kamyon ve otomobil çarpıştı: 5 ölü, 2 yaralı

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Avrupa Birliği Ankara Tarsus Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (25)

Yahya:

Durmak yok, ülkede ölmek var.

23
62
yanıtYanıtla
TLP:

Sen yaşıyorsun ama

yanıt1
yanıt0
Vatandaş2:

Yine bir kural tanımaz kamyoncu terörü.Hergün kullanırım o yolu hergünde bu kural tanımaz katil kılıklılarla uğraşırım ben ucuZ yırtıyorum ama maalesef bu ailenin şansı yaver gitmemiş

31
14
yanıtYanıtla
01:

Aslanım algını değiştir. Ön yargılı olma

yanıt8
yanıt19
Vatandaş3:

Belki de otomobil hatalıdır ya da her ikisi de.

yanıt8
yanıt3
Adanalı:

Yılda Bin Km Yol Yapıp Yakıt Hesabıyla Yola Giden Tırrek Şöförüm Deme Senin Kulağından Tutup Araba Diye Sürerler Katil Kılıklıymış Senin Kılığında Yoktur

yanıt3
yanıt11
123:

KAMYON SÜRÜCÜLERI YOLLARDA ADETA ÖLÜM SACIYORLAR..KAMYON BÜYÜK OLDUGU ICIN, KAMYONUN SOFÖRÜ, BANA HIC BIRSEY OLMAZ EDASIYLA CANAVAR GIBI KULLANIYOR.

26
13
yanıtYanıtla
Haci dayi:

Bu kaza degil yetisme ozellligi insanin. ve suclusu ulkeyi yonetenler baska abidik gubidik yapmasinlar

7
21
yanıtYanıtla
Haydar:

O yol 3 şerit gidiş 3 şerit geliş. Kaza olması için araçlardan birinin karşı şeride geçmiş olması lazım. Kamyoncu sebep olmuş gibi geldi bana.

23
5
yanıtYanıtla
özkara:

Yollar zaten kaygan. . altındaki arabaya kaliteli diye güvenipte gaza bastıysa eğer. . Ki öyle görünüyor. . . yoksa sürat olmasa ne o araba o hale gelirdi nede 5 can giderdi. . .

7
15
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title