Haberler

Bariyerleri yıkarak 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamak isteyenler gözaltına alındı

Güncelleme:

Emek ve Dayanışma Günü olan 1 Mayıs, korona önlemleri nedeniyle geçen yıl olduğu gibi bu senede kutlanmıyor. Yürüyüş yapmak için ara sokaklara koyulan bariyerleri yıkarak Taksim Meydanı'na çıkmak isteyen gruba, polis Galatasaray Meydanı'nda müdahale etti. Mecidiyeköy ve Kurtuluş'tan gelen iki farklı gruptan da toplamda 60 kişi gözaltına alındı.

İşçilerin, günlük çalışma süresinin düşürülmesi için verdiği mücadeleden doğan 1 Mayıs, bir asırdan fazladır dünyanın dört bir yanında emek ve işçi bayramı olarak kutlanıyor. 1 Mayıs'ın geçen yıl olduğu gibi bu yıl da korona salgını nedeniyle alanlarda kitlesel olarak kutlanmayacağı belirtildi.

GEZİ PARKI BARİKATLA ÇEVRİLDİ

Taksim Meydanı'nda bulunan Cumhuriyet Anıtı ile Gezi Parkı polis barikatlarıyla çevrelendi ve anıtın bulunduğu alan yaya trafiğine kapatıldı. Bunun yanı sıra meydan ve çevresi K-9 bomba arama köpekleri tarafından kontrol edildi. Öte yandan M2 Yenikapı-Hacıosman metro istasyonunun Taksim, Şişhane ve Osmanbey istasyonları kapatıldı.

POLİS BARİYERLERİNİ DEVİRDİLER

Beyoğlu Tarlabaşı'ndan sloganlar eşliğinde toplanan bir grup, Galatasaray Meydanı'na doğru yürüyüşe geçti. Polis bariyerlerini devirerek Galatasaray Meydanı girişine gelen eylemcilere polis müdahale etti. Eylemciler polis tarafından gözaltına alındı.

20 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Mecidiyeköy'de toplanan bir grup da Taksim'e yürümek istedi. Polis grubun yürüyüşüne için vermedi. Gruptaki yaklaşık 20 kişi gözaltına alındı.

OSMANBEY'E DOĞRU YÜRÜMEK İSTEYEN GRUP DA DURDURULDU

Kurtuluş'tan Osmanbey istikametine yürümek isteyen gruplar da gözaltına alındı. Sabahtan itibaren Şişli'de 40 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Polisin Taksim ve çevresinde önlemleri sürüyor.

İşte o anlardan kareler;

Bariyerleri yıkarak 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamak isteyenler gözaltına alındı

Bariyerleri yıkarak 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamak isteyenler gözaltına alındı

Bariyerleri yıkarak 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamak isteyenler gözaltına alındı

Bariyerleri yıkarak 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamak isteyenler gözaltına alındı

Bariyerleri yıkarak 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamak isteyenler gözaltına alındı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Galatasaray Meydanı Taksim Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

Platon :

Isci bayraminda coluk cocugun ne isi var. Tam baba parasiyla bos isler pesinde kosan genclik bunlar.

89
17
yanıtYanıtla
Ali Kemal BATUMLU:

Amaç belli,bütün uygulamalar,kararlar düşünülmeden alınıyor,İnsanlar ölürken,virüs çok hızlı yayılıyor denirken,hergün bilim adamları ve toplumun önde gelen önderleri bas bas tam kapanma diye bağırırken,kongreler yapıp,cenazelere katılıp,konferanslar düzenleyenler,ne hikmetse çalışanın bayramıda geçsin demeden kapanma ,bide yetmedi haksız rekabete yol açacak içki satışı gibi kararlar alarak toplumun aykırı kesimlerinde infial uyandıracak işlere el atıyorlar,eh gerginlikten nemalanma yerseniz....

40
58
yanıtYanıtla
ahmet say:

neyini kutluyorsunuz cumhuriyetinin kuruluş yılını bile böyle sokakta kutlamak için can atmıyorsunuz sokakta değil derneğini kur güçlendir hakkını savun şimdi ülkenin yarısı kısa çalışmada ve zorla çalıştırılıyor hangi işçi gidip şikayet ediyor yada hakkını savunuyor

40
7
yanıtYanıtla
Çınar Saraç:

15 Temmuz olaydı kutlansın derdi, kongre yapılacağı an olsa yapılsın der , böyle bir düşünceye sahipler , işçiye değer verilmeyen bir ülkede yaşıyoruz

16
27
yanıtYanıtla
asus laptop:

hangi ulkede deger veriliyorsa o ulkeye gitmemen icin sebebin varmı yoksa ipini mi tutuyorlar... hayatında isci olarak calısmayan cho marlarsınız

yanıt24
yanıt9
Çınar Saraç:

Azsus be ya ismin gibisin sen git makarnanı patatesini al koş Sevim koşşşşş

yanıt2
yanıt2
asus laptop:

yerlerin tozunu iyi alin genclilk.. bu yaratıklar devrimi bira sisesi devirme zannediyor...

33
7
yanıtYanıtla
ahmet say:

siz çok pudra şekeri çekiyorsunuz herhalde onlara destek verenlere sesiniz çıkmıyo

yanıt10
yanıt14
Fevzi UZAN:

Bunların amacı bayram falan değil. Bunlar terör destekçisi boş insanlar. Benim ülkemde gerçek adalet olsa bunlar yapabilecekler mi bu pislikleri?

13
5
yanıtYanıtla
Fevzi UZAN:

Bunların karnı tok, sırtı pek boş insanlar. Ülkede gerçek bir adalet olsa bu pıslikleri yapabilecekler mi acaba?

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title