Haberler

Son dakika haber | Şanlıurfa'da 2 polisin şehit edildiği anlar kamerada

Güncelleme:

Son dakika haberine göre Şanlıurfa'da 2 polisin şehit edildiği anlar kamerada -Zanlının saldırı sonrası bölgeden yaya olarak kaçışı kameralara yansıdı Şanlıurfa'da 2 polisin takip ettikleri zanlı tarafından silahla vurularak şehit edilmesi ve zanlının saldırıdan sonra bölgeden yaya olarak kaçması güvenlik...

Şanlıurfa'da 2 polisin şehit edildiği anlar kamerada-Zanlının saldırı sonrası bölgeden yaya olarak kaçışı kameralara yansıdı
ŞANLIURFA - Şanlıurfa'da 2 polisin takip ettikleri zanlı tarafından silahla vurularak şehit edilmesi ve zanlının saldırıdan sonra bölgeden yaya olarak kaçması güvenlik kamerasına yansıdı.
Şanlıurfa'da dün saat 15.30 sıralarında yaşanan olayda Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile Polis Memuru Cemal Bozkurt, takibe aldıkları ve aralarında cinayet, gasp, adam yaralama gibi çok sayıda suç kaydı bulunan Mehmet A. tarafından silahla vurularak şehit edildi. Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde görevli Şehit Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile Polis Memuru Cemal Bozkurt, bugün düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlanırken saldırı anı ve sonrasında zanlının yaya olarak kaçması güvenlik kameralarına yansıdı.
Görüntülerde polis memurları kullandıkları araçla içerisinde silah olduğu yönünde ihbarda bulunulan aracın önünü kesiyor. Araçtan inen polis memurları, zanlı tarafından silahla vuruluyor. Polis memurları yere düşerken aracını olay yerinde bırakan zanlı, ara sokağa girerek bölgeden yaya olarak uzaklaşıyor.
Suç makinesi çıktıAralarında cinayet, gasp, adam yaralama, tehdit, mala zarar verme, ruhsatsız silah bulundurma gibi çok sayıda suç kaydı olan zanlının 2004 yılında cinayet suçundan tutuklanarak girdiği cezaevinden 2013 yılında tahliye edildiği belirlendi.
Dün ne olmuştuOlay, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Mevlana Caddesi üzerinde yaşandı. İddiaya göre, Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, takip ettikleri Mehmet A. isimli şahsı OSM kavşağında yakalamak istedi. Şahıs kendisini yakalamak isteyen polislere silahla ateş açtı. İlk ateş sonucu Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile Polis Memuru Cemal Bozkurt yaralandı. Yaralı polisler olayın yaşandığı bölgede bulunan Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binasına kaldırılarak tedavi altına alındı. İlk müdahaleleri burada yapılan yaralı polislerden Abdullah Yasir Binici Balıklıgöl Devlet Hastanesi'ne, Cemal Bozkurt ise Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Bozkurt, akşama doğru Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde şehit düşerken Binici ise gece saatlerinde Balıklıgöl Devlet Hastanesi'nde şehit oldu.
Bu sabah memleketlerine uğurlandılarŞehit Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile Polis Memuru Cemal Bozkurt'un naaşları, sabah saatlerinde Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

ÖLÜ ELE GEÇİRİLDİ

Şanlıurfa'da, Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ile polis memuru Cemal Bozkurt'u şehit eden Mehmet Aslan (42), ölü ele geçirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Şanlıurfa Bozkurt 3. Sayfa Güncel Haberler Son Dakika

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Tahran, yardım için Ankara'nın kapısını çaldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gereken her türlü desteği vermeye hazırız

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Şampiyonluk son haftaya kaldı! Fenerbahçe, Galatasaray'ı deplasmanda 1-0 yendi

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

title