Haberler

Cinsel saldırıya uğradığını anlatan mektup bırakıp intihara kalkışan genç kız kurtarılamadı

Güncelleme:

Batman'ın Beşiri ilçesinde, cinsel saldırıya uğradığını anlatan bir mektup bıraktıktan sonra tabancayla intihar girişiminde bulunan 18 yaşındaki genç kız, yaklaşık 1 aydır tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Batman'da M.O.'nun (24) cinsel saldırısına maruz kaldığını anlatan bir mektup bıraktıktan sonra intihar girişiminde bulunduğu belirtilen 18 yaşındaki İ.E. 33 gün sonra hayatını kaybetti.

Olay, 16 Temmuz günü, Beşiri ilçesinde meydana geldi. İ.E., ailesiyle yaşadığı evde, M.O. isimli bir kişinin cinsel saldırısına uğradığını anlatan mektup bırakarak, kime ait olduğu öğrenilemeyen tabancayla intihar girişiminde bulundu. Ailesi tarafından kanlar içinde bulunan İ.E., Batman Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

GÖZALTINA ALINAN ŞÜPHELİ SERBEST BIRAKILDI

İ.E. tedavi altına alınırken, aile, mektupta adı geçen M.O. hakkında suç duyurusunda bulundu. Gözaltına alınan şüpheli, sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Yaklaşık bir aydır yoğun bakım servisinde tedavi altında olan İ.E., bu sabah doktorların tüm çabalarına rağmen hayatını kaybetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Beşiri Batman 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500

Yorumlar (20)

Dogaci:

Adalet masumları değilde sanki suçluları korumak için warrr. Net!!!

30
0
yanıtYanıtla
MÜRTÜZ:

Adalet masumları korusaydı , avukatlar ne iş yapacaktı. Mafya aç mı kalacaktı?. .

yanıt2
yanıt0
HASAN:

Ölüme sebeb olmaktan ve ırza geçmekten hemen tutuklanmalı.

19
0
yanıtYanıtla
he he:

başüstüne amirim hemen ekipleri yönlendiriyorum

yanıt0
yanıt3
Merve:

Bu olay intehar olamaz silahı nerden bulmuş? Bence araştırılsın. Muhtemelen ailenin dahli ve belki de infaz var ama sağlam kılıf hazırlamışlar kanıtlaması zor.

16
1
yanıtYanıtla
MZO:

Buna mi takildin, ortada bir tecavüz olayı var. Ve serbest bırakılan bir cani. Ortalığı velveleye verenler , şimdi neden suskun. Hani tecavüze taviz yoktu

yanıt4
yanıt0
Gercek turk:

Uzman cavustur tecavuz eden o yuzden arastirilmiyor

yanıt0
yanıt0
BİRSEN:

serbest kalması için sebep ne tecavüz etmek suç değilmi yeni kanun mu geldi hoş gelsede neye yarar herkes kafasına göre tüüüh sizin adaletinize

11
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Batman olduğu için haberi gündemde kalmaz.

8
2
yanıtYanıtla
diriliş:

m. o i serbest bırakan savcı gerkçesini de açıklasın ki kamu oyu olarak rahatlayalım. Aksi takdirde vicdanımız rahat değil.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title