Haberler

Alkollü oğlu tarafından darbedilen annenin çığlıklarına polis yetişti

Güncelleme:

İzmir'de alkol aldıktan sonra annesini döven bir evlat, mahallelinin ihbarı üzerine eve gelen polis ekiplerine zorluk çıkarttı. Gözaltına alınan şahıs, annesinin düştüğünü iddia etti.

İzmir'in Buca ilçesinde, henüz belirlenemeyen bir nedenle annesi M.T. ile tartışan A.T. iddiaya göre annesi darp etti. Olayda anne M.T. hastaneye kaldırılırken, şüpheli A.T. ise polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Şahıs, annesini dövmediğini aslında düştüğünü öne sürdü.

ALKOL ALIP ANNESİNİ DÖVMEYE BAŞLADI

Olay, saat 03.00 sıralarında Buca ilçesi Hoca Ahmet Yesevi Caddesi üzerindeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, alkollü olduğu ileri sürülen A.T. henüz belirlenemeyen bir nedenle beraber yaşadığı annesi M.T. ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine A.T. annesini darp etti. Talihsiz kadının yardım çığlıklarını duyan mahalle sakinleri durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

POLİSİ EVE ALMADI

İhbar üzerine gelen polis, eve girmek istedi fakat iddiaya göre A.T. bıçak çıkartarak polisin eve girmesini önlemeye çalıştı. Biber gazı kullanan polis ekipleri, A.T'yi etkisiz hale getirerek eve girdi. Sağlık ekipleri, darp edilerek yaralandığı ileri sürülen talihsiz kadına müdahale bulundu. Ambulansa alınan M.T., Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Talihsiz kadının tedavisi sürerken, polis tarafından etkisiz hale getirilen A.T. ise gözaltına alındı.

ANNESİNİN DÜŞTÜĞÜNÜ İDDİA ETTİ

Annesini darp etmediğini ileri süren A.T. ifadesinde annesinin yere düştüğünü ve düşme sonucu yaralandığını iddia ettiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Buca 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (16)

Kağan:

ALLAH hayırlı evlat nasip etsin. Alkol kullanımı yanlış diye öğretmemişler mi?

15
7
yanıtYanıtla
Serikli:

geldiğimiz noktaya bakın. . içki içkiiçki. . . çağdaşlık olarak tanımlanan zıkkım illet lanet olsan alanada satanada üretenede

9
4
yanıtYanıtla
Dürbünlü:

toplumda çocuk eğitimi en önemli konulardan biridir,ancak yöneticiler bu konuya ne hikmetse hiç önem vermemektedirler,,onlar sadece üç çocuk beş çocuk yapın diyerek sadece üremeyi teşvik ediyorlar,çocuk terbiyesi üzerine bir çalışmalarını bugüne kadar hiç görmedik,toplumdaki sıkıntının asıl sebebi,beceriksiz iktidarlardır.aksini kimse iddia etmesin.

6
4
yanıtYanıtla
Aksini iddaa:

Çok saygıdeğer dürbünlü denen şahıs, sana anan baban evde terbiye almamışsan, okulda hocalarından terbiye almamışsan, askere gittiğini sanmıyorum ama gittiysen askeri terbiye almamışsan, devlet sana daha ne yapsın be vicdansız. . İşin gücün iktidara laf söylemek ama nasıl laf söylemek, olur olmaz saçma sapan herşeyi devlete yıkıp çamur atmak, en başta sana lazım terbiye tabi önce git bir gusül al, 2 rekat namaz kıl, tövbe et, sonrada terbiye eğitimine başla, senin gibilerden bıktı bu millet

yanıt2
yanıt0
ERKAN:

Çocuk yetiştirmek ailelerin sorumluluğu gibi görünse de bir devletin geleceğinin inşa edildiği yerdir aile ve bir devlet politikası olarak uygulanır gelişmiş devletlerde. Bunun içindir ki aile bakanlığı diye bir bakanlığımız var. ve bir cok yerde kurs, seminerler veriliyor anne baba adaylarına fakat devletin daha fazla önemsemesi gereken bir konu, her doğan birey ülkenin geleceğidir. .

yanıt0
yanıt0
Ali:

O evladı alacaksın eline, ellerini , ayaklarını, kaburgalarını kıracaksın. O zaman yapabiliyor mu bak bakayım.

7
2
yanıtYanıtla
ERKAN:

O evladı kimin yetiştirdiğine, nasıl yetiştirdiğine de bakmak gerek. . Bütün bebekler masum doğuyor, sonrası anne babanın sorumluluğu

yanıt0
yanıt0
SARHOŞ EFENDİ:

Öyle efendice içenler tanırım ki. . . adam oturur efendice içer, efendiler gibi sarhoş olur, beyefendi gibi olay çıkarıp, efendi efendi evine gider.

4
3
yanıtYanıtla
NÖBETÇİ YORUMCU:

Kesinlikle alkollü araba kullanmayın. araba kullanmayı bırakın alkole devam

2
3
yanıtYanıtla
Cemil:

Yine alkol yine alkol nedirbu ülkenin sarhoşlardan berduşlardan çektiği

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title