Haberler

Babasını dövüp kardeşini tüfekle öldüren şüphelinin ilk sözleri: İçki içerken tartıştık

Güncelleme:

Adana'da kardeşi Cihan Ören'i öldürdükten sonra babası Abdulvahap Ören'i döven Kahraman Ören, sokakta kıyafet değiştirirken yakalandı. Emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanan Ören, evin üst katında kardeşi ile içki içtiklerini ve daha sonra tartıştıklarını söyledi. Ören, kardeşinin bıçakla kendisine saldırdığını, kendisinin de evde bulunan pompalı tüfeğini alarak ateş ettiğini belirtti.

3 Eylül gecesi Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde pompalı tüfek sesiyle dışarı çıkan mahalleli, bir kişinin kaçtığını, Cihan Ören'in ise evinin girişinde kanlar içerisinde hareketsiz yattığını, babası Abdulvahap Öner'in de başından yaralandığını gördü.

KARDEŞİNİ ÖLDÜRÜP BABASINI YARALADI

İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Cihan Öner'in hayatını kaybettiğini belirledi. İlk müdahalesi yapılan Abdulvahap Öner ise Yüreğir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Polisin ifadesine başvurduğu Abdulvahap Öner, cezaevinden çıktıktan sonra aynı evde birlikte yaşamaya başladıkları oğlu Kahraman Öner'in saldırıyı gerçekleştirdiğini söyledi. İki katlı evde yapılan aramada, çok sayıda içki şişesi ve Cihan Ören'e ait olduğu belirlenen kopmuş bir parmak bulundu.

ÜZERİNİ DEĞİŞTİRİRKEN YAKALANDI

Cinayetin ardından kaçan Kahraman Ören, kısa süre sonra aynı mahalledeki başka bir sokakta kıyafet değiştirirken polis ekiplerince yakalandı.

İÇKİ İÇERKEN TARTIŞMIŞLAR

Emniyete götürülerek sorgulanan Ören, evin üst katında kardeşi ile içki içtiklerini ve daha sonra tartıştıklarını söyledi. Ören, kardeşinin bıçakla kendisine saldırdığını, kendisinin de evde bulunan pompalı tüfeğini alarak ateş ettiğini belirtti. Silah sesini duyarak üst kata çıkan baba Abdulvahap Ören'i ise tüfeğin dipçiği ile başından yaraladığını söyleyen Ören, cinayeti işlediği tüfeği ise olayın hemen ardından kaçarken attığını anlattı. Kahraman Ören, sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

Gülbahçesi Mahallesi Seyhan Eylül 3. Sayfa Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Annesinden uzun ekmek istedi, yuvarlak ekmek aldı diye evi terk etti

Annesinden uzun ekmek istedi, yuvarlak ekmek aldı diye evi terk etti

500

Yorumlar (4)

Mehmet Sadık Yağcı:

Bir gün bir kadın bir erkeği yardım isteme bahanesiyle içeri alır. Sonra erkeği tehdit eder ve derki dediklerimden birini yapmazsan bağırırım ve seni herkese rezil ederim.Adamda tamam bağırma der ne istiyorsun? Kadın ya benimle zina edersin ya şu küçük çocuğu öldürürsün yada şu içkiyi içersin der. Adamda bunlar arasından kendince en hafif olan içkiyi içer ve sarhoş olduktan sonra çocuğuda öldürüp kadınla zinada yapar.İÇKİ KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR. Bundan dolayıdır ki yüce Allah'ımız haram kılmıştır

3
3
yanıtYanıtla
Mehmet Ben:

İçki bütün kötülüklerin anasıdır. Aman uzak durun .

4
2
yanıtYanıtla
tövbekar 34:

icki her kötülügün anasidir kesinlikle haramdir cok yuvalar yikmis ocaklar söndürmüstür alkolden ve haramlardann uzak durun

1
1
yanıtYanıtla
ender türk :

adanalıyak allahın adamıyak , bir günde olaysız geç be kardeşim...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title