Haberler

Eşi ve eniştesini katletti, kaçarken yakınlarına söylediği sözler dehşete düşürdü: İkisinin de kafasına sıktım

Güncelleme:

Avcılar'da bir kişi, tartıştığı eşi ve eniştesini silahla öldürüp kaçtı. Polis ekipleri, yaptıkları ilk çalışmada şüphelinin olaydan sonra akrabasını aradığını belirledi. Şüpheli Ümit Acer, bir akrabasını arayarak, "İkisinin de ben kafasına sıktım" dedi.

İstanbul'un Avcılar ilçesi Tahtakale Mahallesi Temel Sokakta saat 14.35 sıralarında meydana gelen olayda, eniştesi Kenan Erol'a ait tekstil atölyesine gelen Ümit Acer, eşi ve eniştesi ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyürken, Acer tabancasıyla eniştesi ve eşi Canan Acer'e ateş etti.

OLAY YERİNDE HAYATLARINI KAYBETTİLER

Silah sesini duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirirken, Acer otomobiliyle olay yerinden kaçtı. Olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. Sağlık ekipleri Canan Acer ve Kenan Erol'un hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis ekipleri, silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesi devam ediyor.

AKRABASINI ARAYIP "BEN SIKTIM" DEDİ

Polis ekipleri, yaptıkları ilk çalışmada şüphelinin olaydan sonra Menşur E. isimli akrabasını aradığını belirledi. Şüpheli Ümit Acer'in, Menşur E'yi arayarak, "İkisinin de ben kafasına sıktım" dediği öğrenildi.

Eşi ve eniştesini öldürüp kaçan zanlının sözleri dehşete düşürdü: İkisinin de kafasına sıktım

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Tahtakale Avcılar Acer Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (14)

Dizi seyrettirin!!!:

Dizilerde kafaya sikmayi ogretiyorsunuz ya insanlara!!!Devam edin iyice insanlari yoldan cikarin.

35
3
yanıtYanıtla
İstanbul:

Namus cinayeti olabilir. Enişte falan ?

22
7
yanıtYanıtla
osman osman:

dizilerde öğrettiğiniz gibi. o onun eşini aldattiği tür dizi izletirseniz cinayetler olacak olmaya da devam edecek. Allah aşkına dizilerde bu tür şeyler izletmeyin ailemin çocuklarımin ahlaki bozuluyor. bu tür diziler izletmemek için ailemle tartıştığim oluyor.Biz müsliman ülkeyiz islamda böyle şeyler yok izletmeyin

20
1
yanıtYanıtla
netice:

aklı , fikri, zihni bozuk insanlar yapar sizin o dediğinizi. Kötü olan dizileri izletmeyip kötülüğe engel olamazsınız. Nice namazında niyazında insan var ahlaktan yoksun. İyi dizilerin yapıldığını görüp kaç kişi örnek alıp yapıyor mesela ? İnsanın fikri ne ise zikri de odur. İzleyenlerin hepsi sizin dediğiniz gibi yapsa insan kalmaz zaten. Siz kalbinizi koruyun , sadece dizi olduğunu bilerek izleyin bişi olmaz. bize olmuyor yani çok şükür.

yanıt1
yanıt0
Tez:

Ben bu yazıyı anlamadım nasıl yazı yazmakmis esinimi eniştesinin esinimi nasıl snliyalim

12
1
yanıtYanıtla
adil:

Türkçe bilmediğin için anlamamışsındır. Kendi yazdığın mesajı hangi dilde yazdın, Türkçe olmadığı kesin. Adam eniştesinin işlettiği tekstil atölyesine geliyor, tartışıp eniştesini ve kendi eşini vuruyor. Sanırım kendi eşi eniştesinin atölyesinde çalışıyordu. Namus meselesi olma ihtimali yüksek.

yanıt0
yanıt0
İSTANBULL:

Hiçbir şey bilip bilmeden konuşmak o kadar kolay ki... Yorumlarda hep o saçma sapan türk dizilerindeki aldatma olaylarını örnek vermişsiniz. Bunu o ailenin içinde yaşayıp bilmeden yalan yanlış şeyler yazmanız ne kadar yazık.. Kimseyi tanımadan bilmeden insanlara yorum yapıyorsunuz. SİZİN İÇİN İNSANLARIN VEBALİNİ ALMAK BU KADAR KOLAY. Allah ıslah etsin.

1
1
yanıtYanıtla
abi:

akrabalara güvenmeyin kardesim.

1
0
yanıtYanıtla
Bu:

Bilmediğiniz konuda yorum dahi yaparsanız vebal alırsınız, büyük günahtır, aileyi tanıyan biri olarak yazıyorum, olayın iç yüzünde hiçbir şekilde namus davası Söz konusu değil, Allah rızası için yapmayın

0
1
yanıtYanıtla
aynen:

kardeş herkes ahlak bekçisi olmuş ülkede. Haberi okurken ''namus ''diye yazacaklarından o kadar emindim ki. Ama ölen suçlu , etrafta böyle gevşek gevşek konusuyor. Allah ölenlere rahmet etsin , ailelerine sabır versin inşallah.

yanıt0
yanıt0
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title