Haberler

Freni boşalan tır evin 2. katına çarptı: Kaza anı kamerada

Güncelleme:

Sivas'ta meşrubat yüklü bir tır, freninin boşalmasıyla kontrolden çıkarak yolu aştı ve evin 2. katına çarptı. Yaşanan kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Bir vatandaş, kaza anını saniye saniye cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.

16 Şubat'ta Sivas'ın Koyulhisar ilçesi Üç Yol Kavşağı'nda meydana gelen kazada, meşrubat yüklü bir tır, frenlerinin boşalması sonucu evin ikinci katına çarptı. Tırın, Fırtına ailesine ait evin 2. katına çarpma anı cep telefonu kamerasıyla kayda geçti. Kazayla birlikte alevlerin yükseldiği görüldü. Aynı eve farklı tarihlerde 2 defa da kamyon çarpmıştı.

KAZA ANINI KAYDA ALDI

Koyulhisar ilçesi Üç yol kavşağındaki rampadan inerek D-100 karayoluna bağlanan ağır tonajlı araçlar, çeşitli sebeplerle yoldan çıkarak evlere zarar veriyor. Öyle ki yaşanan bu kaza bir ilk değil. Meydana gelen kazada, İ.Ş'nin kontrolündeki meşrubat yüklü tır, frenlerinin boşalması sonucu yoldan çıkarak evin ikinci katına çarptı. Sürücü kazayı yara almadan atlatırken, bir bölümü kullanılamaz hale gelen evde kimsenin bulunmaması olası can kaybı ve yaralanmanın önüne geçti.

Freni boşalan tır evin 2. katına çarptı: Kaza anı kamerada

O kazaya ilişkin ortaya çıkan görüntüler tehlikeyi gözler önüne serdi.

AYNI EVE DEFALARCA ARAÇ ÇARPTI

2020 yılında yaşanan bir diğer kazada ise tomruk yüklü kamyon freni patlayınca evin çatısına uçmuştu.

Bir sonraki kaza ise 45 gün önce yaşandı. Evin üzerine M.G. yönetimindeki kamyon uçmuş, evin ikinci katının duvarı yıkılmış, sürücü yaralanmıştı.

Freni boşalan tır evin 2. katına çarptı: Kaza anı kamerada

Yaşanan kazalardan dolayı Şerif Fırtına ve ailesi can güvenlikleri için evden taşınmak zorunda kaldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Sivas Güvenlik Yerel Haberler Trafik Kazaları 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title