Haberler

Sevgilisi ile annesi kaçan kadından pes dedirten sözler: Sevgilim annemle benim aramda yatardı

Güncelleme:

Sevgilisinin, annesiyle kaçtığını söyleyerek Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan Nehir'in anlattıkları akıllara durgunluk verdi. Annesinin damadından hamile olduğunu söyleyen Nehir, "Sevgilim, annemle benim aramda yatar yüzünü de ona dönerdi" dedi. Duydukları karşısında şaşkına dönen Anlı ise Nehir'i özel konuları konuşmaması gerektiği konusunda uyardı.

18 yaşındaki 1 çocuk annesi Nehir, "Kocam dediğim sevgilim, annemle kaçtı" diyerek Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıktı. Canlı yayına bağlanan damat ve anne iddiaları reddederken Nehir'in söyledikleri ağızları açık bıraktı.

Resmi nikahı olmadığı Selahattin ile bir süredir aşk yaşadığını ve ilişkilerinden bir bebekleri olduğunu söyleyen Nehir, "24 yaşındaki sevgilim, 40 yaşındaki annem Şirin'le kaçıp bana hakaretler etti. Kaçtıktan sonra bana attığı mesajlarda 'Biz birbirimizi sevdik, sen bana vermediğin ilgiyi annen verdi. Sen onun tırnağı bile olamazsın. Kaçmamızı annen istedi, biz mutluyuz. Allah mutluluğumuzu bozmasın' dedi" diyerek şaşkına çevirdi.1 yaşında bebeği olduğunu söyleyen Nehir, anne ve sevgilisinin kaçarken kendisinin biriktirdiğini 2 burma bileziği ve 11 bin TL'yi de aldıklarını ileri sürdü.

Sevgilisi ile annesi kaçan kadından pes dedirten sözler: Sevgilim annemle benim aramda yatardı

"ANNEMİN YÜZÜNE DÖNEREK UYURDU"

Anlattıklarıyla akıllara durgunluk veren Nehir, "Bir araya geldiklerinde çok samimi olurlardı. Kaçtıklarında bana uygunsuz bir video atıp sonra sildiler. Beni öz annem sırtımdan bıçakladı. Beni yaşayan bir ölüye döndürdüler. Annem kaçtıktan sonra bana Selahattin 1 aylık hamile olduğunu söyledi. Selahattin, annemle benim aramda uyur yüzünü de anneme dönerdi" deyince Müge Anlı yayından sesi alarak "Hayır hayır bunları söyleme" dedi.

Telefonla canlı yayına bağlanan Selahattin ve anne Şirin ise hakkındaki tüm söylentileri reddetti. Anne, kızının hamilelik iddiasının da gerçek olmadığını belirtti.

Sevgilisi ile annesi kaçan kadından pes dedirten sözler: Sevgilim annemle benim aramda yatardı

Kaynak: Haberler.com / Ecem Altan - 3.Sayfa

Müge Anlı Sözler 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

500

Yorumlar (12)

Hamit Birkan:

Müge Anlı size yazıyorum: 1) Bu yayonlarınız vb zaten ağır yara almış aile yapımızı ve gençlerimizi mahvettiğini bilmiyor musunuz. Reyting mi yoksa perişan gençliğimizin ruh sağlı mı daha önemli. Bu tarz tartışmalı ve perişan konular halkın önünde asla olmamalıdır; zira 90 milyonun içinde çocuklar bebeler hastalar ihtiyarlar veya nazik zihniyetli insanlar da var. 2) Savcılık veya hakimliği çok istiyorsanız okulunu okuyup bu işi mahkemelerde yapın. 3) Günahtır yazıktır yazık.

258
7
yanıtYanıtla
Ertan Coşkun:

Duygularımın tercümanı olmuşsun tebrik ederim, toplumun ruh halini alt üst ediyor bu program...

yanıt51
yanıt1
Erkan Arslan:

MASAHLLAH ANNESi DAHA VERiMLiYMiS KiM KACMAZKi

48
77
yanıtYanıtla
Kemal Aslan:

Haya edep terbiye insanı değerler en önemlisi Allah korkusu olmayınca bakın insanlar ne hale geliyor. Herşeyin başı Allah Korkusu..!!

104
3
yanıtYanıtla
Yasef Behar:

Bu programda yakında kalkar kültürümüze aykırı

65
3
yanıtYanıtla
Cansu Soykan:

Trajikomik hayatlar.

37
1
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

müge anlı bence kurgu yayın yapıyor....

27
10
yanıtYanıtla
yaşar sefa:

ortanızda yaTIRMAK İCİN NE SEBEB VARDI Kİ RÜSGAR EKEN FIRTINA BİÇERMİŞ

27
1
yanıtYanıtla
kubbe kubbe:

ahlaki yozlaşmanın, baş sebeblerinden biri de müge anlı esra erol ve bunlar gibi ,evlilik vs.programları adı altında topluma böyle konuları sıradanlaştıran bu azaplılardır. Allah sizi ıslah etsin.ıslahınız yok ise, sizi yeryüzünden yok etsin. şeytanlaşmış programlarla milleti mahvettiniz.zehirlediniz,

8
1
yanıtYanıtla
Emin Tas:

Eyyy akp nerdesin dur demiycek misin reziliğe ATV sizinkanalınız

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title