Haberler

Şehit Kürşat Yılmaz'ın Kardeşinden İntikam Yemini

Adıyaman’da yürütülen terör operasyonunda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Yılmaz’ın cenazesi memleketi Diyarbakır’ın Ergani ilçesine getirildi.

Adıyaman'da yürütülen terör operasyonunda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Kürşat Yılmaz'ın cenazesi memleketi Diyarbakır'ın Ergani ilçesine getirildi. Cenaze ile birlikte gelen şehit babası Ekrem Yılmaz, camiye girerken, "Erdoğan sağolsun, Soylu sağolsun, vatan sağolsun, 7 torunum var bunlar da vatana kurban olsun" dedi. Şehit kardeşi Zülküf Yılmaz ise Selahattin Demirtaş'ın ciğerini sökerek ağabeyinin intikamını alacağını söyledi.

Adıyaman'dan Diyarbakır'ın Ergani ilçesine getirilen şehit cenazesi ile birlikte gelen şehit babası Ekrem Yılmaz ve kardeşi Zülküf Yılmaz, 'Kahrolsun PKK', 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları ve tekbirlerle karşılandı. Şehit babası Ekrem Yılmaz camiye girerken uzatılan mikrofonlara, "Erdoğan sağolsun, Soylu sağolsun, vatan sağolusn, 7 torunum var, bu torunlarım da vatana kurban olsun" diyerek şehit Kürşat Yılmaz'ın oğluna sarılıp ağlayarak camiye geçti.

"Demirtaş, senin ciğerlerini sökeceğim"

Şehit Kürşat Yılmaz'ın kardeşi Zülküf Yılmaz ise cami önünde 10 metrelik Türk bayrağı yanında kısa bir açıklama yaptı. Zülküf Yılmaz, "Ağabeyimin kanı bu bayrağın üstünde, bana söz verdiler, intikamını alacaklar. İntikamını almazlarsa onun intikamını ben alacağım. Selahattin Demirtaş, sende Diyarbakırlısın, bende Diyarbakırlıyım. Eğer ben senin ciğerini sökmezsem ben Diyarbakır çocuğu değilim. Ben ağabeyimin intikamını senden alacağım" diyerek camiye geçti. Şehit kardeşinin konuşmasının ardından toplanan kalabalık hep bir ağızdan, 'Kahrolsun PKK', 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları attı. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kürşat Yılmaz Diyarbakır Adıyaman 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title