Haberler

Şanlıurfa'da otogarda silahlı kavga: 1 ölü, 10 yaralı

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesindeki şehirlerarası otobüs terminalinde, bilet gişesine gelen bir grup ile çalışanlar arasında alacak verecek meselesi yüzünden kavga çıktı. Silah ve bıçak kullanılan kavgada 1 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'da otogarda çıkan silahlı kavgada 1 hayatını kaybetti, 1'i polis 10 kişi yaralandı.

ALACAK VERECEK MESELESİ YÜZÜNDEN KAVGA ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesindeki Şehirlerarası Otobüs Terminalinde yaşandı. İddiaya göre, otogardaki Nazar firmasına ait bilet gişesine gelen bir grup ile çalışanlar arasında alacak verecek meselesi yüzünden kavga çıktı.

Şanlıurfa'da otogarda silahlı kavga: 1 ölü, 10 yaralı

1 ÖLÜ, 10 YARALI

Silah ve bıçak kullanıldığı kavganın ortasında kalan Halil Deveci (43) hayatını kaybederken 10 kişi ise yaralandı. Yaralılardan birinin kavgaya müdahale eden polis olduğu öğrenildi. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılırken bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Şanlıurfa'da otogarda silahlı kavga: 1 ölü, 10 yaralı

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Otogar içerisinde yaşanan kavga anı güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde şahısların birbirlerine ateş açmaları ve vurmaları yer alıyor. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karaköprü Şanlıurfa Kavga Olaylar 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

Deniz Soldado:

Ah Urfa Ah... Hz. İbrahim'den bu yana medeniyet gelmedi...

300
10
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Bu ülkeye 7 düvel vız geldi tırıs gitti ama ülkenin sonunu tarikatler, cemaatler, vakıflar ve aşiretler getirecek...

yanıt22
yanıt16
Köfteci Jardel:

Bu Urfa niye böyle yahu? İçimizdeki Suriye gibi oldu iyice. Anarşi ve suç oranları çok yüksek. Bir de, başka şehir kalmamış gibi bu kente kupa finali maçı koymuşlar. İnanılır gibi değil.

182
27
yanıtYanıtla
Muhammet Yavuz:

Adamlar biraz medenileşsin, soyutlanmasın diye işte.

yanıt42
yanıt8
arabulucu avukat:

Uzulerek soyluyorum: Urfada derebeylik kalıntıları var . Herkes kendi beyliğini ilan etmiş . Nitelikli beyin göçü iş gücü göç ediyor . Hayat pahalılığı yüksek insan değeri düşük . Allah yardım etsin

99
6
yanıtYanıtla
Toroman Kutlug:

Adaletin Para kazanma aracı olarak görüldüğü Ülke eşittir TÜRKİYE

yanıt5
yanıt4
Canali muzik Aşık:

Eğitime ağırlık vermeyen bir toplum yerine ülkeye kin nefret hakim olmuş. Yazık yazık çok yazık

84
5
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Senin Almanya’da bir Almanla kavga etme oranın hiç olmayacak kadar azdır. En fazla sözlü tartışma olur. Bizde Sudan sebeplerle asam vuruyorlar. Bu ülkenin en büyük düşmanı cehalet dir. Bunu yenmemiz gerekiyor. Çocuklara okullarda egıtım verilirken en önce ahlaklı olmayı öğretmeliyıiz. Ülkede olanlar normal degıl orada yaşarken normal gelıyordu ama Avrupa ya gelınce bunu daha iyi net anladım. Cehaleti bir sekılde yenmemız gerek.

87
0
yanıtYanıtla
yüksel kircicek:

haydutlar şehri.

26
18
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

1989 da Urfa da merkeze bağlı bir köyde 6 ay kaldım insanları 10 numara bir köydü hiç bir zaman böyle bir görüntü görmedim, sanıyorum başka sosyolojik problemler oluşmuş ..

36
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title