Haberler

Kirayı almaya giden ev sahibi kiracısını ölü buldu

Güncelleme:

Sakarya'nın Karasu ilçesinde ev sahibi, kira almak için gittiği evde kiracısına ulaşamayınca durumu ekiplere bildirdi. İtfaiye, polis ve sağlık ekiplerinin gelmesiyle girilebilen evde kiracının cansız bedeni bulundu. Kiracının yaklaşık 10 gün önce hayatını kaybettiği belirlendi.

Sakarya Karasu'da ev sahibi, 66 yaşındaki kiracısından kirayı almak için gittiğinde kapının açılmaması üzerine durumu ihbar etti. Eve; polis, sağlık ve itfaiye ekiplerinin gelmesinin ardından girilirken kiracının cansız bedenine ulaşıldı.

KİRACISINA ULAŞAMAYINCA İHBAR ETTİ

Karasu ilçesi Yalı Mahallesi Sahil Caddesi üzerinde bulunan dört katlı bir binanın ikinci katında yaşanan olayda evin kirasını almak için kapıyı çalan ev sahibi Sami Atlı'ya (66) ulaşamadı. Ev sahibinin ihbarda bulunmasının ardından bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

10 GÜN ÖNCE ÖLDÜĞÜ TESPİT EDİLDİ

İtfaiye ekibinin kapıyı açmasının ardından içeriye giren sağlık ekipleri Sami Atlı'yı cansız halde buldu. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından 66 yaşındaki talihsiz adamın hayatını kaybettiği belirlendi. İlk incelemenin ardından yaklaşık 10 gün önce öldüğü belirlenen Sami Atlı'nın cansız bedeni Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis olay ile ilgili inceleme başlattı.

Kirayı almaya giden ev sahibi kiracısını ölü buldu

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İtfaiye Sakarya Olaylar 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Bükücü:

Allah ölümün de hayırlısını versin

206
4
yanıtYanıtla
10 Kaplan:

Kimsesiz geçirilen son zamanlar ne acı.

176
4
yanıtYanıtla
Bordo Bere:

ev sahibi sevinmistir simdi badana boya 3 katina kiraya ver

19
98
yanıtYanıtla
CEZA :

Toplumda insan gibi görünüp hayavan içgüdüleriyle yaşayan o kadar çok insan varki.. ama herkeste kötü değildir ... Allah rahmet eylsin

yanıt91
yanıt3
Ömer Öğretmen:

Bu haberleri, yurtdışından duyuyorduk otomatik ödeme talimatı verilince daha da uzun yıllar öldüğü anlaşılmayan kiracılar iskelete dönüşmüş halde oluyordu. Allah rahmet eylesin

102
3
yanıtYanıtla
birgörüş:

hepimiz yaşlanıyoruz. herkes bu sona doğru gidiyor. az önce 1 dakikan daha gittiç o 1 dakikayı geri getiremiyorsun. ve bu dünyadan ne pahalı takılarını ne cüzdanını hiç birşey götüremiyorsun. Seninle giden sadece amellerin... dürüstçe yaşa. azma

66
1
yanıtYanıtla
Hayko Sayko:

En anlamlı yorum buydu.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title