Haberler

Depremzede genç denize atlayarak intihar etti! Helallik mesajı ortaya çıktı

Güncelleme:

Trabzon'da sahilde cansız bedeni bulunan üniversite öğrencisi Rezzan Yel'in (19) intihar ettiği belirlendi. Deprem sonrası ailesiyle birlikte Kahramanmaraş'tan Trabzon'a yerleşen Yel'in cep telefonuyla yakın arkadaşına 'Hakkını helal et' mesajı attığı ve denize atlayarak yaşamına son verdiği ortaya çıktı.

Trabzon sahilinde bulunan cansız bedenle ilgili bir acı gelişme yaşandı. Rezzan Yel isimli 19 yaşındaki gencin denize atlayarak intihar ettiği, olaydan hemen önce de cep telefonuyla yakın arkadaşına, 'Hakkını helal et' mesajı yolladığı belirlendi.

CANSIZ BEDENİ GÖRENLER İHBAR ETTİ

Ortahisar ilçesi Pazarkapı Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde deniz kenarında kadın cesedi görenler, durumu polise bildirdi. Gelen ekipler yapılan incelemede, cesedin Kahramanmaraş nüfusuna kayıtlı Rezzan Yel'e ait olduğunu belirledi. Üniversite sınavlarına hazırlandığı ifade edilen Yel'in cenazesi, Trabzon Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsisi sonrası memleketine gönderildi.

"CAN YOLDAŞIM"A "HAKKINI HELAL ET" MESAJI

Olayla ilgili soruşturmayı sürdüren polis ekipleri, sahildeki tüm güvenlik kameralarını incelemeye alıp, görgü tanıklarını dinledi. İncelemelerde; çantasını kayalıklara bırakıp, 'Can yoldaşım' adlı arkadaşına cep telefonuyla 'Hakkını helal et' yazılı mesaj gönderen Rezzan Yel'in, denize atlayıp yaşamına son verdiği belirlendi. Psikolojik sorunu olduğu iddia edilen Yel'in, Kahramanmaraş depremleri sonrası ailesiyle birlikte Trabzon'a yerleştiği ortaya çıktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kahramanmaraş Trabzon Deprem 3.Sayfa Eğitim Yaşam Haberler

500

Yorumlar (12)

Doğrucu:

Deprem vergilerini yiyenler helallik versin hani sözde müslüman olupta harama hayır demeyen

399
82
yanıtYanıtla
Baykal Palandoken:

Şunu deseydin deprem paraları nerede diye beğenecektim. Ama müslümanlara laf sokmandan belli senin derdin müslümanlarla yoksa CHP yide eleştirirdin para sayıyorlar ya ne parasıysa....

yanıt56
yanıt63
Tarık Tarık:

Doğrucu rumuzlusun ama senin önce kafan yamuk. İşin gücün müslümanlarla, neden acaba? Sorsam sen de müslümanım diyeceksin ama habire müslümanlara sallıyorsun.

yanıt13
yanıt23
Tutankamon Hoca:

Adam müslümanlara laf etmemişki müslümanım diyip harama hayır diyemeyenler var demiş ve gercektende doğru demiş

yanıt16
yanıt3
Bükücü:

O değil de gençlerimiz teker teker intihar ediyor. Bu kadar basit mi ya kendi canına kıymak?

125
8
yanıtYanıtla
Pole star:

İnsan o psikolojiye girdiği zaman çok basit oluyor maalesef, bunu acı tecrubeyle öğrendim... Dayıoğlu iki kez denedi kurtardık üçüncüde ( yakın zaman) kurtaramadık...

yanıt40
yanıt0
GAGS:

buna sebep olanların bu dünyada neyse sakinim.....

92
6
yanıtYanıtla
Afife Aksoy:

Yazık etmişsin kendine be yavrum. Neredeyse herkesin kendine göre sorunları var. Kimi kimsen yok muydu paylaşacak o da seni bir doktora götürsün tedavi edilebilirdin. Okuyup ayaklarının üzerinde durmayı ne olursa olsun yıkılmamayı öğrenir hayatına devam ederdin. Allah rahmet eylesin.

44
6
yanıtYanıtla
Bülent Çoban Izol:

Allah rahmet eylesin inşallah mekani cennet olur Ayiretini cehenme cevirdi ne sorunlari vardi acaba yazık

20
2
yanıtYanıtla
Mehmet Çetin:

Deprem paraları nerede onu sorgulamak gerekir.

14
5
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title