Haberler

Sağlık çalışanını "Koronavirüs taşıyabilirsin" diyerek minibüsten indirdiler

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde sağlık çalışanı İsmail Aydın, evine gitmek için bindiği minibüsten "Sen hastanede çalışıyorsun, koronavirüs taşıyabilirsin. Başıma bela alamam hemen aşağıya in" denilerek indirildi.

Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi'nde temizlik personeli olarak çalışan İsmail Aydın, bindiği minibüsün sürücüsü tarafından, "Sen koronavirüsü taşıyorsun. Başıma bela alamam" denilerek sürücü tarafından minibüsten indirildi.

İddiaya göre, sağlık çalışanı İsmail Aydın, evine gitmek için Elvanpazarcık belde minibüsüne bindi. Bu sırada minibüsün sürücüsü tarafından, "Sen hastanede çalışıyorsun, koronavirüs taşıyabilirsin. Başıma bela alamam hemen aşağıya in" denildi. Duyduğu sözler karşısında şoka uğrayan Aydın, minibüsten aşağı inerek evine taksi ile gitti.

SOSYAL MEDYADAN KINADILAR

Hizmet İş Zonguldak İl Başkanlığı, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak olayı kınadı. Hizmet İş Sendikası açıklamasında "Dün Elvanpazarcık'ta oturan Hizmet İş Sendikası Atatürk Devlet Hastanesi çalışanı ve temsilcimiz, arkadaşımız İsmail Aydın'a 'yolcular dolmuşa binmeni istemiyor' denilmiştir. Bu haddini bilmez kişileri kınıyoruz. Bizler onlar için canla başla çalışırken bu kendini bilmezleri vicdanları ilebaş başa bırakıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

Mustafa Kemal Atatürk İsmail Aydın Zonguldak Aydın 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

Hasan:

Sağlık çalışanı minibüsten indirenler, virüse yakalandıklarında hastaneye gitmesinler orda sağlık çalışanlarına bulaştıra bilirler

39
1
yanıtYanıtla
Wwwwwwww:

Çok abartilar . Tamam insanların emeğine saygı duymak lazım bunlarda bir emek sarf ediyorlar ve kimse bu işi babasının hayrına yapmıyor .onun için kutsallastirmanin bir anlamı yok

1
22
yanıtYanıtla
Şşş..:

Okudugun haberden bunu mu anladın??

yanıt8
yanıt3
Katarina:

Yakalandığın zaman anlarsın neyin kutsal olduğunu.

yanıt13
yanıt0
CENGİZHAN:

SANKİ BİRAZ ABARTILI HABER OLSUN YEŞİLİK OLSUN GÜNDEM VS OLSUN GİBİ YAPILMIŞ HAREKETLER BİR HABER GİBİ GELDİ BANA .

2
19
yanıtYanıtla
koronavirüs:

minübüsteki acayipler size bi bulaşırsam görürsünüz, sağlık çalışanlarımıza saygısızlık yapmayın, bir daha olmasın, onlar bu süreçte kahramanlarımız.

13
0
yanıtYanıtla
taceddin:

Neymiş o mantıklı olan mantıksız zevat, sağlıkçı diye yaya mı gidecek, canınız çok tatlıysa siz yaya devam edin, virüs de kapmazsınız, hem de temiz hava oksijen beyninize de iyi gelir, oksijen beyne ulaşamayınca mantıksızlık olabiliyor, biraz empati kurmak gerek sen ve diğerleri de sağlık çalışanı olabilirdi, minübüsten indirilmek hoşunuza gidermiydi,

11
0
yanıtYanıtla
misafir:

bu münübüscüler ve taksiciler SIKI bir egitimden gecirilmeli, saglikciyi münübüsden indirenin ehliyetine ve o münübüsün plakasi iptal edilmeli, baska türlü böyle olaylarin önüne gecemeyiz

11
0
yanıtYanıtla
Adsiz:

Gayet mantıklı

0
11
yanıtYanıtla
SAĞLIKÇI:

Bende bir sağlık çalışanıyım. çalıştığım hastanenin yanındaki markete girmemiz yasaklandı. biz istiyoruz ayağımıza getiriyorlar.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title