Haberler

Poligona atış yapmaya giden genç, gözetmen yanından ayrılınca kafasına ateş edip intihar etti

Güncelleme:

Diyarbakır'da poligona giden 25 yaşındaki genç, birkaç el atış yapmasının ardından gözetmen yanından ayrılınca silahı şakağına dayayarak intihar etti. Gencin atış yaptığı ve kanlar içinde yere yığıldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi Urfa Bulvarı Altınşehir 1 Plaza altında Poligon21'e atış yapmaya giden 25 yaşındaki M.S.T., gözetmen eşliğinde bir kaç el atış yaptı.

Poligona atış yapmaya giden genç, gözetmen yanından ayrılınca kafasına ateş edip intihar etti

GÖZETMEN OLMADIĞINDA KAFASINA ATEŞ ETTİ

Gözetmenin olmadığı anda silahı şakağına dayayarak tetiğe basan M.S.T., olay yerinde hayıtını kaybetti. Görevlilerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrollere 25 yaşındaki gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Poligona atış yapmaya giden genç, gözetmen yanından ayrılınca kafasına ateş edip intihar etti

O ONLAR GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Polis ekipleri ve savcının olay yerinde incelemelerini tamamlamasıyla M.S.T., otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. M.S.T.'nin atış yaptığı ve kanlar içinde yere yığıldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Şanlıurfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (4)

Mahmut Ceylan:

Ülkede intihar sayıları neden artar Ekonomistlere soruyorum

46
10
yanıtYanıtla
bahri urut:

gormedik kamerada kendisine ates ettigini gozetmenin de yanindan ayrildigini da gormedik sindi bu gozetmenin gorevi zaten aticiya bakmak degilmi nasil yanindan ayriliyor vidioyu kesmislermi yoksa arka pilan da baska ne yasandi goremedigimiz icin birseyle yazdim bilmiyoruz artik ne oldu

13
24
yanıtYanıtla
Mustafa 54:

Ben ekonomistim !!

18
3
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Ne boş bırakması tek tek mermi koyuyor yanıbaşında boş bırakmak nböylemi olur anlık adam sıkmış Allah rtahmet eylesin ne derdi vardı diyeceğimö ama işsizlik adaletsizlik enflasyon parasızlık belli ozaten niye intihar insan

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title