Haberler

Peru'da bir kadın, aldattığını düşündüğü kocasının cinsel organını kesti

Güncelleme:

Peru'da bir hemşire eve geç ve sarhoş gelen kocasının kendisini aldattığını düşündü. Kadın, uyuduğu sırada kocasının cinsel organını kesti. Yaralanan adam kaldırıldığı hastanede cinsel organını kendisinin kestiğini söyledi ancak çapraz sorguda eşi, suçunu itiraf etti.

Peru'da yaşayan Marleni Rimarachin Colunche isimli hemşire, eve sarhoş gelen ve kendisini aldatmakla suçladığı kocası Ivan Cespedes Sanchez'in cinsel organını kesti. Olayın ardından kocasını hastaneye götüren Marleni, polis tarafından sorguya alındı ve olayı çapraz sorguda itiraf etti. Marleni'nin yanında kendisine yardım eden başka bir kadının da olduğu ve tutuklandıktan sonra kefaletle serbest bırakıldığı öğrenildi.

AŞIRI KAN KAYBETTİĞİNİ GÖRÜNCE HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Hemşire kadın, eve geç saatlerde sarhoş gelen kocası ile tartıştı ve kendisini aldatmak ile suçlayınca aralarında kavga daha da şiddetlendi. Marleni, kocası uyuduğu sırada kocasının cinsel organını kesti. Kocasının aşırı kan kaybettiğini görünce hastaneye götürdü. Cinsel organı ciddi şekilde hasar gören Ivan, ameliyata alındı.

Peru'da bir kadın, aldattığını düşündüğü kocasının penisini kesti

ÇAPRAZ SORGUDA SUÇUNU İTİRAF ETTİ

Ivan, ilk önce cinsel organını kendisinin kestiğini iddia etti. Fakat polis tarafından çapraz sorguya alınan hemşire Marleni, eve geç saatlerde sarhoş bir şekilde gelen kocasının kendisini aldattığından şüphelendiği için kocasının cinsel organını kestiğini itiraf etti.

TUTUKLANAN 2 KADIN KEFALETLE SERBEST BIRAKILDI

İddiaya göre, Marleni kocasının cinsel organını kestiği sırada yanında başka bir kadın da bulunuyordu. Marleni ve kendisine yardım ettiği iddia edilen bir kadın, önce tutuklandı daha sonra kefaletle serbest bırakıldı.

Peru'da Hemşire Kocasının Penisini Kesti

Kaynak: Haberler.com / Abdullah Teymur - 3.Sayfa

Suç Hukuk 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (3)

Erkan Arslan:

Kadin Hakli Onunsa Onundur Kullanma Hakki Baskasina Ait Degildir

11
1
yanıtYanıtla
Export 86:

Kadın bindiği dalı kesmiş resmen

8
0
yanıtYanıtla
YİĞİT TÜRKALP:

allah ta seni güldürsün :))

yanıt2
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title