Haberler

Pendik'te dükkan sahibinden kiracısına tehdit: Eşinin dul kalmasını istemiyorsan çık

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te kiracının 10 bin liradan 15 bin liraya yükselmesini istediği dükkan için sahibi 50 bin TL istedi. Bunun üzerine çıkan tartışmada dükkan sahibi kiracısını "Eşinin dul kalmasını istemiyorsan, çocuklarının yetim kalmasını istemiyorsan çık" diyerek tehdit ederken, o anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Pendik'te dükkan sahibi ile kiracısı arasında kira anlaşmazlığı nedeniyle tartışma çıktı. Dükkan sahibi, kiracısını "Eşinin dul kalmasını istemiyorsan, çocuklarının yetim kalmasını istemiyorsan çık" diyerek tehdit etti. O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

DÜKKAN SAHİBİ İLE KİRACI ARASINDA TARTIŞMA

Olay Pendik'te geçtiğimiz günlerde meydana geldi. İddiaya göre Ertuğrulgazi Mahallesinde dükkan sahibi ile kiracısı arasında anlaşmazlık yaşandı. Kiracı, mevcutta 10 bin TL olan kirasının yüzde 50 zam yapılarak 15 bin TL olmasını istedi.

KİRAYI 50 BİN TL'YE ÇIKARMAK İSTEDİ

Dükkan sahibi, kirasının 50 bin TL olmasını aksi takdirde kiracısının çıkmasını istedi. Dükkan sahibi ile kiracı arasında tartışma çıktı.

"EŞİNİN DUL KALMASINI İSTEMİYORSAN ÇIK"

Kiracısını çıkarmak isteyen dükkan sahibi tehditlerde bulunarak " Eşinin dul kamasını istemiyorsan çık. Çocuklarının yetim kalmasını istemiyorsan çık" dedi. İkili arasında yaşanan tartışma cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cep Telefonu Sahibinden İstanbul Pendik Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (96)

o zen:

Hayatımda ne kadar hacı tanıdıyasam hepsi paraya tapıyordu. Yemin ederim bir tane İslamın güzel ahlakını yaşayan hacı görmedim hayatımda

1024
413
yanıtYanıtla
Gökyüzü Son:

Aynen katılıyorum

yanıt427
yanıt228
Özkan Bulut:

Hatta hacca gidip gelen en tehlikeli olanı

yanıt588
yanıt409
Idris Arın:

geçen gün kiracısını vurup öldüren ev sahibi vardı. O hacı bile değildi. Hadi buna hacı diye sövüp sayıyorsunuz. Ona dediniz acaba diye sormadan edemiyor insan.

yanıt389
yanıt190
ssss:

E sen ol

yanıt101
yanıt31
Halit:

senin etrafın bozuklarla dolu

yanıt175
yanıt66
Samarpan Bhav:

Millete boş sohbet değil, deneyim gerek. Gerçek dini tatmaları gerek. Buna Gerçek Allaha baglantısı olan biri gerek. Öyle bir kişinin yanında konuşmadan otursan bile sanki cennetsenin gibi hisedersin. Dünya daha tatmin etmez

yanıt64
yanıt15
Ebu Huzeyfe:

Olayı iyi bilmek lazım ! Dükkan kirası 10-15 bin kalmadı evler artık 15-20 bin ! Varsa hayır sever bir mal sahibi bizde tutalım 10 bine dükkan … tehtit kısmına katılmıyorum ama ortayı bulmak lazım uyanık kiracı da çok

663
512
yanıtYanıtla
Luckyboom:

Yani devletin koyduğu yasal sınıra uymasın mı diyorsun hacı için? Yani devlete kafa mı tutuyorsunuz? Bir sakala kandın be olm.

yanıt0
yanıt0
Anil Ulker:

Antalya yeni sanayi daha ye i tuttuk 15 bin 3 katlı bu kiralar size zam olarak geliyor arkasında Kabe bu işler olmuyor

yanıt67
yanıt16
Tüm 96 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title