Haberler

Patıswıss CEO'sunun eski paylaşımları da bir acayip: Ben daha iyisini yazarım

Güncelleme:

Bir sosyal medya kullanıcısının paylaştığı küflü çikolata fotoğraflarına verdiği skandal yanıtla gündeme oturan Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun kitap önerisi verdiği ortaya çıktı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımda Tunaoğlu'nun bir kitap için "Ben daha iyisini yazarım" dediği duyuldu.

Bir sosyal medya kullanıcısı tarafından paylaşılan küflü çikolata fotoğraflarına verdiği skandal yanıtla eleştirilerin hedefi olan ve istifa eden Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun kitap tavsiyelerinin yer aldığı bir videosu ortaya çıktı.

Küflü çikolata fotoğraflarına verdiği skandal yanıt ve ardından yaptığı yeni açıklamalarla gündeme oturan Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevinden istifa etti. Instagram hesabından yaptığı açıklamayla kararını duyuran Tunaoğlu'nun şirketi tarafından üretilen çikolatalar 2 süper market zincirinin raflarından kaldırılmıştı. Tunaoğlu bu kez ise verdiği kitap tavsiyesi ile gündemde.

"BEN DAHA İYİSİNİ YAZARIM"

Sosyal medya hesabı Instagram'daki eski bir paylaşımda Tunaoğlu'nun kitap tavsiyesi dikkat çekti. Tunaoğlu'nun bir kitap için "Ben daha iyisini yazarım" dediği duyuldu.

"HER ŞEYİN EN İYİSİNİ OKUYORUM"

Tunaoğlu, masasının üzerindeki kitapları gösterip, "Her şeyi okuyorum, çok okuyorum biliyorsunuz zaten. Her şeyin en iyisini okuyorum. Mesela nöro marketing var, ben daha iyisini yazarım.. Bu da yeşil pasaportumun kabı.." ifadelerini kullanması dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu Sosyal Medya Instagram CEO Sosyal Medya 3.Sayfa İş Dünyası Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500

Yorumlar (21)

tamer topaloglu:

Kibir bele bağlanmış taş gibidir. Onunla ne uçulur ne yüzülür demiş. Hacı Bayram Veli

370
4
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

acaba benden önce ambulans buzdolabı gofret çikolata yoktu siz çikolatadan ne anlarsınız ben çikonomistim bunlar anlamaz bunların kafası basmaz falan dedimi

yanıt166
yanıt9
İbrahim Demirel:

Ben oldum diyen, olmamıştır.

168
1
yanıtYanıtla
Murat Celik:

hiç yemediğim bir çikolata

151
8
yanıtYanıtla
ERKAN ÜNAL:

Zaten hiç yememiştim denk gelirsede yemem artık

144
1
yanıtYanıtla
Ramazan Arslan:

Efenim bu narsist kişilik bozukluğu son dönemlerde tavan yapmıştır.ileriki yıllarda çok psikologlara ihtiyacımız olacak galiba

101
1
yanıtYanıtla
Emrah Çakar:

Çikolatayı fazla kaçirmiş galiba ????

76
2
yanıtYanıtla
BARBAROS:

Çok mütevazi hanım hanımcık Maşallah. Zekasıda o derece yüksek olduğu kesin. Kadından da olur fetvası alsa ben mehdiyim diyebilir o ışığı gördüm...

74
2
yanıtYanıtla
Haksızsam Söyle:

Bu mahlûk küflü çikolatayı çok fazla yemiş

47
3
yanıtYanıtla
Harun SİZER:

Her yazılan kitabı beğenmek zorundamıyız yada biri bir kitap yazdı diye bizden akıllı olduğunun ispatı mı olmuş oluyor demek ki beğenmemiş benimde beğenmediğim bir sürü kitap var üç kuruşluk aklı ile kitap yazmış adam

2
20
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title