Haberler

Partide başından vurularak öldürülen İkranur'un katilinin ilk ifadesi ortaya çıktı: Yanlışlıkla oldu

Güncelleme:

Kayseri'nin İncesu ilçesinde 16 yaşındaki İkranur Türksoy, parti için gittiği arkadaşının evinde 17 yaşındaki B.A tarafından pompalı tüfekle öldürüldü. Kısa sürede yakalanıp tutuklanan şahıs, ilk ifadesinde genç kızı tanımadığını, tüfeğin yanlışlıkla ateş aldığını söyledi.

İlçeye bağlı Bahçesaray Mahallesi TOKİ Konutları'nda meydana gelen olayda önceki gece saatlerinde iddiaya göre, eğlenmek için arkadaşı O.Ç.'nin evine gelen B.A. (17), pompalı tüfekle İkranur Türksoy'u (16) başından vurdu. Evde bulunan diğer arkadaşları tarafından durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yeri inceleme ekipleri ikamette delil toplarken, polis ekipleri ise olayın ardından firar eden şüpheli B.A.'yı yakalamak için çalışma başlattı. Cinayet şüphelisi B.A., ekiplerce kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

2 KİŞİ TUTUKLANDI

Berat A.'nın ardından ev sahibi Osman Ç. de gözaltına alındı. Berat A.'nın, emniyette verdiği ifadesinde, tüfeği temizlerken birden ateş alarak, Türksoy'a isabet ettiğini öne sürdüğü öğrenildi. Osman Ç.'nin ise olay sırasında evde olduğunu ancak Türksoy'un ölümüyle ilgisinin bulunmadığını iddia ettiği belirtildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Berat A. ve Osman Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. İkra Nur Türksoy'un cenazesinin ise yarın Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesi Yamaçlı beldesinde toprağa verileceği öğrenildi.

KAZARA VURDUĞUNU ÖNE SÜRDÜ

Cinayet şüphelisi B.A. emniyetteki sorgusunda pompalı tüfeği eline alıp oynadığı sırada tüfeğin ateş aldığını ve İkranur'u tanımadığını söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Gözde Nur Bayar - 3.Sayfa

Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (10)

sümbülzade vehbi :

16 yaşında kız ve parti 17 yaşında genç ise pompalı ile geliyor. harbiden bitmişiz biz yazık

244
6
yanıtYanıtla
Behlûlê Mahî:

HAKLISIN DÜMBÜKZADE VEHBİ, YORUMLARINI ZEVKLE TAKIP EDIYORUM.

yanıt24
yanıt98
sümbülzade vehbi :

BEHLÛLÊ MAHÎ'YE HİTABEN, FİKRİN NEYZE ZİKRİNDE O DUR. BOY AYNASINDA BİR KENDİNE BAKMANI TAVSİYE EDERİM. DOĞRU BİR DİR DOĞRULAR İLE KARŞILAŞMANI DİLİYOR VE SENİ OLMAYAN KARAKTERİN İLE BAŞ BAŞA BIRAKIYORUM.

yanıt28
yanıt3
sedat :

Bu tip suçlarla bağlantılı olarak göz altına alınanların saç tıraşları neden hep böyle?

116
4
yanıtYanıtla
Yuksek Egitimli :

ilginc tespit.

yanıt26
yanıt0
HAKAN ARSLANOĞLU:

Bu dünyada katil olanlar yattıkları cezayla cezalarını tamamladıklarını mı sanıyorlar. Asıl mahkeme öbür dünyada yüce divanda her şey orada dev akranda.. Öldürülen kişi öldüren kişiden hakkını isteyecek belki imanını isteyecek. Vay o can alan katillerin haline..

70
9
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Bu nedir ya ! Anneler, babalar aileler geçmiş olaylardan neden ders çıkartmıyorlar.DEVLET her ailenin kapısına koruma polisimi koyacak ! Hemen hemen hergün henuz yaşları dahi reşit olmamış gencecik kızların kutlama ve eğlence partilerinde katledildikleri haberlerini okuyoruz.Sorumlular Kim ? Tabiki öncelikle aileler.Bu nasıl bir aile eğitimi ve anlayışıdırki çoçuklarınızın bu tür katılımınlarına izin veriyorsunuz. Başa sıkıntı ve felaket gelincede Müslüman olduğumuzu hatırlıyoruz ! YALANMI ?

41
2
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Biz erkek evlat olduğumuz halde çocukluğumuzda ( 15, 16 yaşlarında) aile izniyle ve nereye gittiğimizi belirterek dışarı çıkardık.Ne dün, nede bu gün o tarz aile yaşamıdan asla şikayetçi olmadık. Aile eğitiminin,sorumluluğunun zaman aşımına uğraması veya değişmesi diye bir şey asla söz konusu olmamalıdır.

36
3
yanıtYanıtla
Alpingo Bey:

Biten sizin gibi zihniyetler

10
10
yanıtYanıtla
sümbülzade vehbi :

NE GELİYORSA BAŞINIZA RAHATLIKTAN GELİYOR GELMEYE DE DEVAM EDECEK BİR GÜN EVLADIN OLUNCA ANLARSIN.

yanıt20
yanıt4
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title