Haberler

Veli Öğretmene Yumrukla Saldırdı, Süpürge Sapıyla Dayak Yedi

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de bir öğretmen, bir öğrencinin babası tarafından yumruklu saldırıya uğradı. Temizlik işçisinin elindeki süpürgeyi kapan öğretmenin yanıtı sert oldu.

İstanbul Sultangazi'de bir öğretmen, okulun bahçesinde yaramazlık yaptığı için ikaz ettiği öğrencinin babası tarafından tekme ve tokatlı saldırıya uğradı. Dakikalarca süren kavgada öğretmen, eline geçirdiği çöp süpürgesiyle saldırgandan kurtulabildi. Darp raporu alan öğretmen polise şikayette bulundu.

ÖNCE SÖZLÜ TEPKİ GÖSTERDİ

Olay, geçtiğimiz Perşembe günü saat 08.00 sıralarında Sultangazi Uğur Mumcu Mahallesi Yunus Emre İmam Hatip Ortaokulu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre okulda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni ve Müdür Yardımcısı olarak görev yapan İbrahim Baş (58), nöbetçi müdür yardımcısı olarak görev yaptığı günün sabahında yaramazlık yapan bir öğrenciyi ikaz etti. Bunun üzerine öğrencinin babası Fatih Er, Baş'a sözlü olarak tepki gösterdi.

VATANDAŞLAR ARAYA GİRDİ

Bir süre devam eden tartışmanın ardından Er, öğretmen Baş'a tekme ve tokatla saldırdı. Aldığı darbelerle yere düşen Baş ve Er'in kavgası yerde de devam etti. Saldırganın yumruk atmaya devam ettiği öğretmen, eline geçirdiği çöp süpürgesiyle ondan kurtulabildi. Araya giren diğer vatandaşların yardımıyla kavga sonlanırken, o anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Öğretmen, saldırgan veliden şikayetçi oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İbrahim Baş Sultangazi Fatih Er İstanbul Mola 3.Sayfa Eğitim Haberler

500

Yorumlar (90)

M:

Ogretmen kasindi demekki. Bu zamanda boyleleri cogaldi.

4
29
yanıtYanıtla
Suskun:

Herkes veliyi suçluyor, öğretmenler nekadar düzgün ne kadar seviyeli onada bakmak gerek. Hatırlıyorum bizi okula verirken eti senin kemiği benim derlerdi. ilk okul 1. sınıfta geç kaldım diye cetveli elimde kırmıştı. Aynı şeyi benim çocuğuma yapsa bir öğretmen bende onun kafasını kırarım tabiki. Velileride bazen isyana teşfik ediyorlar bilinçsiz öğretmenler. Bir çoğu beceriksiz bu öğretmenlerin ezberci zihniyeti çocuklara aşılıyorlar. Farklılık yoktur. Aç kitabı oku ezberle tamam.

5
26
yanıtYanıtla
göçmen:

elinde çetvel kırdığı için adam olamadın. elinde cetvel kırılmadığı için çocuğun daha iyi adam olacak. bu iş çetvel işi değil görev kurul suç ve yaptırım işi. dinimizde bile görev ve sorumlulukların karşılığı cennet veya cehennem.

yanıt0
yanıt0
ssan:

Sen şimdiye kadar kaç kafa kırdın. senin gibi zihniyettekiler disiplini bozuyor. sen belkide o cetvel sayesinde okumuşsundur.

yanıt5
yanıt0
VELİYE TEPLKİ:

SENİN GİBİ VELİLER OLDUKÇA BU EĞİTİM SİSTEMİ ZERRE KADAR İLERLEMEZ

yanıt3
yanıt0
VATANTAŞ:

elbet istisnai durumlar var ama çocukları şımartan aileler okuldan, öğretmenden eğitim bekliyor. . . yok ya. . !!

yanıt3
yanıt0
musa:

helal olsun veliye hak etmiş öğretmen

4
25
yanıtYanıtla
Maalesef:

Eline sağlık hocam, 2 çocuk babası olarak yazıyorum, veliler önce çocuk yetiştirin

21
2
yanıtYanıtla
ERHAN:

bence veli haklı belliki şikayetleri var

3
19
yanıtYanıtla
aaaaa:

6 yaşında çocuğun söylediği ile öğretmene saldırırsan yarın o sıpa seni daha büyük bir belanın içine de atar sonra neden böyle oldu diye düşünürsün

yanıt4
yanıt0
Tüm 90 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title