Haberler

Malatya'da Özel Halk Otobüsü Tarandı

Güncelleme:

Malatya'da akşam saatlerinde bir özel halk otobüsü tarandı. Otobüsün şoförü ve 1'i çocuk 2 yolcu, cam kırıkları sebebiyle hafif şekilde yaralandı. Saldırganların yakalanması için operasyon başlatıldı.

Malatya'da özel halk otobüsüne düzenlenen silahlı saldırıda şoför ve 2 yolcu kırılan cam parçaları nedeniyle yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Yeşilyurt ilçesine bağlı Dilek Mahallesinde yaşandı. Şehir merkezi-Dilek arasında çalışan Malatya Büyükşehir Belediyesi Özel Halk Otobüsü Küllü Mağara mevkinde silahlı saldırıya uğradı. Otobüs şoförü İbrahim Kızıl, aracı mahallenin merkezine getirerek ve durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

3 KİŞİ KIRILAN CAMLAR YÜZÜNDEN YARALANDI

Otobüsün ön ve yan camlarında açılan ateş ile cam kırıkları oluştuğu görülürken şoför İbrahim Kızıl ve yolculardan Didem Y. ve çocuğu Mihriban Y. kırılan cam parçaları nedeniyle hafif yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırılırken jandarma saldırıya uğrayan otobüste inceleme yaptı.

BİR ANDA OTOBÜS TARANDI

Olayı anlatan otobüs şoförü İbrahim Kızıl, Küllü Mağara mevkinden geçerken biranda otobüsün tarandığını belirterek olayda kendisi ve yolcuların bazılarının yaralandığını söyledi.

Jandarma saldırının gerçekleştiği noktada da geniş çaplı inceleme başlatırken, kaçan şüphelilerin yakalanmaları için arama başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İbrahim Kızıl Yeşilyurt Malatya 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title