Haberler

Otostop yaparak bindiği aracın kaza yapması sonucu yaşamını yitirdi

Güncelleme:

Antalya'da seyir halindeki otomobil bariyerlere çarptı. 3 yaralı hastaneye kaldırılırken, yaralılardan biri hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ölen kadının, otostop yaptığı için araçta bulunduğu öğrenildi. Kaza anı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Alanya- Antalya D-400 karayolunda Alanya istikametinden Antalya istikametine seyir halindeki Kırgız uyruklu Ramzan Ilıazov'un kullandığ otomobilin, Manavgat çevreyolunda Sorgun-Otogar Köprülü Kavşak girişinde bariyerlere çarpması sonucunda meydana geldi.

Otostop yaparak bindiği aracın kaza yapması sonucu yaşamını yitirdi

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Hurdaya dönen aracın sürücüsü Ramzan Ilıazov ile otomobilde yolcu olarak bulunan Fatma Tavuş ve İbrahim Karka ağır yaralandı. 112 Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalelerinin ardından Manavgat'ta bulunan çeşitli hastanelere kaldırılan yaralılardan Fatma Tavuş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Otostop yaparak bindiği aracın kaza yapması sonucu yaşamını yitirdi

OTOSTOP YAPMIŞLAR

Kaza yapan araçta yolcu olarak bulunan Fatma Tavuş ve İbrahim Karka'nın Alanya sınırlarında otostop yaparak araca bindikleri, üzerlerinden kurusıkı tabanca çıktığı bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Manavgat Antalya Alanya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title