Haberler

Kontrolden çıkan aracın çarptığı kadın, mağazanın vitrinine girdi

Güncelleme:

Ankara'nın Polatlı ilçesinde bir sürücü, otomobilini hareket ettirmek istediği anda kontrolü kaybetti. Hızla fırlayan otomobil, o sırada yoldan geçen kadına çarptı. Talihsiz yaya, çarpmanın etkisiyle önündeki mağazanın vitrinine girdi.

Polatlı ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, park halindeki 06 BZG 107 otomobilin sürücüsü Meral Demir, direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımda yürüyen Gaye Nur D.'ye çarptı. Sürücü Demir, otomobilin fren yerine gazına basarak Gaye Nur D.'yi boyacı dükkanına soktu.

SÜRÜCÜ GÖZALTINDA

Kazanın ardından büyük panik yaşayan sürücü ve arkadaşları çarptıkları yayanın yardımına koştu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza sonucunda yaralanan Gaye Nur D., sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Polatlı Duatepe Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili sürücü gözaltına alındı. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

FECİ ANLAR GÜVELİK KAMERASINDA

Bir dükkanın güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, sürücü Demir'in otomobili hareket ettirdikten hemen sonra yolda yürüyen yaya Gaye Nur D.'ye çarparak bir boyacı dükkanına soktuğu görüldü. Daha sonra ise çevrede bulunan başka bir vatandaş, otomobilin kontağını kapattı. Ayrıca, kazanın saniyeler öncesinde çocuklarıyla kaldırımda yürüyen anne ve babanın kazadan kıl payı kurtulduğu görüldü.

Kontrolden çıkan aracın çarptığı kadın, mağazanın vitrinine girdi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Cumhuriyet Mahallesi Polatlı Ankara Haberler

500

Yorumlar (4)

MUSTAFA KEMAL:

NEDEN ŞAŞIRMADIM ÇÜNKÜ SÜRÜCÜ KADIN

14
12
yanıtYanıtla
adaletli yorum:

kadınların eline araba verirsen sonuç ortada

10
5
yanıtYanıtla
UZUNMUSTAFA:

Kadin suruculer ogrediginde iyi kullaniyor. bildigini zanneden ise boyle ya kontrolsuz veya yavas yavas gidiyor bu da ise gidecek olan insanlari cileden cikariyor

7
3
yanıtYanıtla
MUSTAFA KEMAL:

1 MİLYONDA BİR TANE İYİ SÜRÜCÜ ÇIKIYOR İÇLERİNDEN.

yanıt5
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title