Haberler

Fitness antrenörüne kanlı infaz! Boş arazide kaçmaya çalışsa da canını kurtaramadı

Güncelleme:

Gaziantep'te motosikleti ile seyir halinde olan fitness antrenörü Recep Karakaya, önünde duran bir otomobilden inen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Boş arazide kaçmaya çalışan Karakaya, kimliği belirlenemeyen şahıs tarafından öldürüldü. O anlar cep telefonu ile kaydedildi.

Nizip ilçesi Atatürk mahallesi otogar yakınlarında motosikleti ile seyir eden fitness antrenörü Recep Karakaya, önünde duran bir otomobilden inen kişinin silahlı saldırısına uğradı.

BOŞ ARAZİDE KAÇMAYA ÇALIŞTI AMA KURTULAMADI

Yolunu kesen otomobili görünce motosikletinden inerek, boş arazide kaçmaya çalışan Karakaya, kimliği henüz belirlenemeyen kişinin kurşunlarına hedef oldu. Karakaya olay yerinde hayatını kaybederken, olayın görgü tanıkları ise Karakaya'yı vurarak, kaçan şahsı cep telefonu ile görüntüledi.

VURDUKTAN SONRA ARACINA BİNİP GİTTİ

Görüntülerde Karakaya'yı vurduktan sonra aracına doğru koşan kimliği belirsiz şahsın aracına binmesi de de yer aldı. Aracına binen şahıs, kayıplara karışırken, polis henüz nedeni bilinmeyen cinayetle ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.

Motosikletle seyir eden fitness antrenörünü silahla vurdu: Saldırganın kaçtığı anlar kameraya böyle yansıdıRecep Karakaya

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Recep Karakaya Cep Telefonu Gaziantep Hassas İçerik 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

TT:

Şöyle bir fikrim var, umarım cep telefonu üreticileri bunu yaparlar...Video çekildiği esnada karşıda biri öldürülüyorsa yada buna benzer bir kaos durumunda cep telefonu bunu algılasın ve ''lütfen kamerayı kapat ve yardıma git'' diye bir uyarı versin.

32
30
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Mermiye kafa atarak engelle, 300 metre uzağa anında ışınlan, arabadan hızlı koş suçluyu yakala uyarısı da versin mi ?

yanıt59
yanıt3
Halit:

idam olmadan bu cinayetler bitmez caniler hasta insanlardır idamla halktan uzak tutun

44
2
yanıtYanıtla
murat.murat:

Ne kadar kolay bir can almak ya,

15
0
yanıtYanıtla
Orcun Yazicioglu:

ülkeyi ne hale getirdi bu hükümet. idam yok, birbirini vuran vurana.

4
1
yanıtYanıtla
bülent iyigün:

adaletin olmadığı yerlerde böyle oluyor maalesef..

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title