Haberler

Mimar Başak Cengiz'in samuray kılıcıyla öldürüldüğü anın kamera görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Ataşehir'de mimar Başak Cengiz'in kaldırımda yürüdüğü sırada kendisini takip eden Can Göktuğ B. tarafından kılıçla saldırılarak öldürülmesine ait anlar, çevredeki güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Mimar Cengiz'in, 9 Kasım'da akşam saatlerinde Barbaros Mahallesi Karanfil Sokak'taki oturduğu siteye yürüdüğü sırada Can Göktuğ B.'nin kılıçlı saldırısına uğrayarak hayatını kaybetmesine ilişkin soruşturma sürüyor.

SALDIRI ANI KAMERADA

Saldırının ardından evinde gözaltına alınan Can Göktuğ B., "tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürme" ve "silahlı tehdit" suçlarından tutuklanırken, saldırı anına ilişkin anlar çevredeki güvenlik kameralarına yansıdı.

KENDİSİNİ KORUMAYA ÇALIŞTI

Görüntülerde, şüpheli Can Göktuğ B.'nin kaldırımda yürüyen Başak Cengiz'e arkadan yaklaşarak, kılıçla saldırması yer alıyor. Kayıtlarda, kılıç darbeleriyle yere düşen Cengiz'in kendisini korumaya çalıştığı, Can Göktuğ B.'nin de saldırısını sürdürdüğü görülüyor.

HIZLA OLAY YERİNDEN UZAKLAŞTI

Saldırgan bir süre sonra suç aletiyle yolun karşısına geçerek hızla olay yerinden uzaklaşırken yoldan geçen vatandaşların da Başak Cengiz'in yanına koştuğu anlar kameralarca kaydedildi.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Barbaros Mahallesi Ataşehir 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

Nurullah Ak:

Asın gitsin yarın öbür gün akli dengesi yerinde değil diye serbest kalırsa başka insanların canını yakar

593
35
yanıtYanıtla
bekir yapici:

bu kizimiza Allah rahmet eylesin ama bu olayi nerden tutsaniz elinizde kaliyor madem bu caninin önceden ruh sagliginin bozuk oldugu biliniyordu ne icin toplum icinden cikarilmadi bir hastahaneye yatirilmadi sorumlusu kim ailemi tedavi edenlermi yargimi kanunlarmi yoksa saglik sistemimi kim? birilerinin gevsekligi bosvermesi sebebiyle bir insan feci sekilde ölüyor caninin cezai ehliyeti yoksa hastaligi önceden biliniyorsa duyarsiz kalan insanlarin yargilanmasi gerekmezmi?

525
11
yanıtYanıtla
Metehan Büke:

Senin allah belanı versin. İnşallah girdiğin o delikte hakkını verirler

321
8
yanıtYanıtla
Emre Zengin:

Böyle bir şey olamaz, kanım dondu izlerken. Bu insanın ruh sağlığının yerinde olmadığını ailesi biliyor ve annesi avukat olmasına rağmen bu şahsın insanlara zararı dokunabileceğini öngöremiyor, gerekli tedbirleri almıyor aldıramıyor. Adamın ruh sağlığının bozuk ve şizofreni hastası olduğunu bilen başka kişilerinde olduğuna eminim ama aileden başlayan ve sağlık kuruluşlarına kadar uzanan bir sorumsuzluk zinciri var. Böyle kişiler tam tedavi edilmeden bu kadar rahat insan içine çıkartılmamalı.

296
6
yanıtYanıtla
Emre Zengin:

Ayrıca televizyonda yayınlanan aşırı şiddet içerikli, vurdulu kırdılı asmalı kesmeli diziler bu tarz rahatsızlığı olan kişileri ciddi şekilde etkileyebiliyor. Bu tarz olayları çok duyuyoruz ve vicdan sahibi olan insanlar olarak çok üzülüyoruz. Belli ki mevcutta bunların önünü alabilecek bir sistem yok, o yüzden Allah herkesi korusun kollasın demekten başka bir söz bulamıyorum.

yanıt162
yanıt2
Furkan Yaka:

birde eksi verenler var halen bu yoruma. aynı zihniyet işte.

yanıt3
yanıt0
Mesut Alan:

ALLAH AŞKINA İDAM GELSİN YA BU NE BÖYLE ALLAH BELASINI VERSİN YAAA :((((

253
9
yanıtYanıtla
Yusuf İNANICI:

ÇARE ŞERİAT

172
89
yanıtYanıtla
Ahmet Han:

Ben benim vergimle hapishane yemekhanesinde pişen yemekten bu adamı doyurmasından razı değilim... Yahu devlet bu adamı biz niye yaşatıyoruz NİYE???!!!?!!!! İDAM GELSİN!

225
7
yanıtYanıtla
songül zeybek:

Bi yasa çıkmalı. Akli dengesi yerinde değilse, ailesi bu durumu devlete beyan etmesi gerek, etmezse ailesi ceza almalı. Akli dengesi bozuk ise, akıl hastanesinde yatmalı. Akli dengesi bozuksa bizim çoluğumuzun çocuğumuzun ne suçu var

216
7
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title