Haberler

Metruk yapıya yeni doğmuş bebek bırakıldı, sesi duyan komşular seferber oldu

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde metruk yapıdan ses geldiğini duyan komşular seferber oldu. Yapılan aramada yapının merdiveni ile duvar arasında poşet içerisinde beze sarılı yeni doğmuş bebek bulundu.

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde metruk yapıdan bebek sesi geldiğini duyan komşu evdekiler; bir süre aradıktan sonra buldukları yeni doğmuş bebeği, polis ekiplerine teslim etti. Bebek hastanede tedaviye alınırken, bırakanın anne M.C. (26) olduğu tespit edilerek yakalandı ve gözaltına alındı. Bebeğin bulunma anı cep telefonu kamerasınca kaydedildi.

SESİ DUYUP HAREKETE GEÇTİLER

Öğlen saatlerinde Sur ilçesinde meydana gelen olayda metruk yapıdan bebek sesi geldiğini duyan komşu evdekiler, bir süre sesin geldiği yapıda ve bahçede arama yaptı. Yapılan aramada yapının merdiveni ile duvar arasında poşet içerisinde beze sarılı yeni doğmuş bebek bulundu.

BEBEĞİ BIRAKAN KİŞİ TESPİT EDİLDİ

Komşulardan biri bebeği kucaklayarak ihbarla bölgeye çağrılan Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü polis ekiplerine teslim etti. Bebek hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Sur İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kameraları ve Kent Güvenlik Yönetimi Sistemi (KGYS) kameralarından bebeği bırakanın anne M.C, (26) olduğunu tespit etti ve kısa zamanda yakalayarak gözaltına aldı.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken, bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bebeğin bulunma anı ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

İşte o anlardan kareler;

Metruk yapıya yeni doğmuş bebek bırakıldı, sesi duyan komşular seferber oldu

Metruk yapıya yeni doğmuş bebek bırakıldı, sesi duyan komşular seferber oldu

Metruk yapıya yeni doğmuş bebek bırakıldı, sesi duyan komşular seferber oldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Diyarbakır Bebek Sur Hukuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (16)

Jengar 27:

Bu bebeğin hayattaki ilk fotoğrafı belkide, poşet içinde... Uzun Uzun yıllar bebek sahibi olmaya çalışıp, kapı kapı umut arayıp muvaffak olamamış biri olarak içim yandı. Ömrün huzurlu ve bereketli olsun melek. Sana bunu reva görenler ve hayatta önüne çıkabilecek muadili yaratıklardan Rabbim seni muhafaza etsin.

394
4
yanıtYanıtla
Umut Yağcı:

Ekonomi falan demeyelim yok olmadıgımıza dua edelim

156
13
yanıtYanıtla
Sezgin Sezgin:

Konuyu yine akp ye bağladın helal yaa

yanıt23
yanıt56
Umut Yağcı:

:) sezgin reis senin aklın hep ak partide ak partinin adını bile anmadım

yanıt43
yanıt1
aristoteles:

Ekonomik millet evlenemiyor zinayıda kaldırdınız ee olacağı bu

yanıt24
yanıt30
Export 86:

Aristoteles zina bedava mı?

yanıt19
yanıt5
bülent iyigün:

içim ürperdi iliklerime kadar titredim gözlerim pınar oldu bir anne en merhamet etmesi gereken canına nasıl böyle bir şey yapabilir inanılır gibi değil..

106
2
yanıtYanıtla
Alkurt:

Diyarbakir gibi bir yerde, caresiz BIR kadin ve caresiz BIR Bebek..

25
63
yanıtYanıtla
Umut Yağcı:

Kadın degilde çaresiz bir bebek var o kadın ve biyolojik babasının günahını çeken bir günahsız yavru var

yanıt127
yanıt2
Ali :

Vicdansız insanlar. Bakmayacağın çocuğu niye yaptın. Başka bir ihtimal, karşı tarafın zevkinden feragat etmeyeceği fuhuş yapıyorsan korunmasını öğren. Yazık değil mi bu bebeğe. Eğitim şart.

71
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title