Haberler

Mersin'de Tekstil Atölyesi İşçilerini Taşıyan Servis Otobüsü Alev Aldı

Güncelleme:

Mersin'de bir tekstil atölyesi işçilerini taşıyan servis otobüsü, yolcular indikten kısa süre sonra alev alarak yandı. Otobüste kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi.

Servis otobüsü alev alev yandı, faciadan dönüldü

MERSİN - Mersin'de tekstil atölyesi işçilerini taşıyan servis otobüsü, yolcular indikten kısa süre sonra alev alarak yandı. Otobüste kimsenin bulunmaması olası faciayı önledi.

Edinilen bilgiye göre, bir tekstil atölyesinde çalışan personeli taşıyan Mehmet N.H. yönetimindeki 33 AKJ 500 plakalı servis otobüsü, son yolcu da indikten sonra merkez Toroslar ilçesi Akbelen Bulvarı'nda seyir halinde iken bir anda alev aldı. Boş olarak evine döndüğü sırada otobüsten dumanlar çıktığını gören sürücü, hemen yolun kenarına çekerek aracı terk etti. Otobüs, sürücünün araçtan çıkmasından kısa süre sonra alevlere teslim oldu.

Alev alev yanan otobüs yangınına, ihbar üzerine olay yerine yönlendirilen Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri müdahale etti. Yangın, ekiplerin uzun uğraşları sonucu söndürülürken, araç kullanılamaz hale geldi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mersin Ulaşım İtfaiye 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title