Haberler

Otobüste engelli adam ve eşinin darp edildiği olayda okul müdürünün oğlu da tutuklandı

Güncelleme:

Mersin'de bir otobüste engelli yaşlı adam ve eşinin darp edilmesi olayıyla ilgili olarak okul müdürünün yanı sıra oğlu da tutuklandı.

Mersin'de bir okul müdürü ve oğlu, kalp pili takılı olan ve felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını tam olarak kullanamayan yaşlı adam ve eşine otobüsün içinde saldırdı. Ortaya çıkan görüntülerin ardından okul müdürünün oğlu da çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Otobüste engelli adam ve eşinin darp edildiği olayda okul müdürünün oğlu da tutuklandı

Olay, 15 Aralık 2023'te merkez Toroslar ilçesinde Mersin Şehir Hastanesine giden otobüste meydana geldi. İddiaya göre, Tarsus ilçesinde bir lisenin müdürü olduğu öğrenilen İ.T. ile17 yaşındaki oğlu A.O.T., kalp pili takılı olan, felçli olduğu için vücudunun sağ kısmını tam olarak kullanamayan ve böbrek yetmezliği çeken 77 yaşındaki R.P. ve 71 yaşındaki eşi H.P. ile tartıştı.

Tartışma sırasında önce A.O.T., ardından da babası yaşlı çifte saldırdı. Feci dayak anları otobüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Otobüste engelli adam ve eşinin darp edildiği olayda okul müdürünün oğlu da tutuklandı

Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, olaydan sonra okul müdürünün tutuklandığı ve açığa alınarak hakkında idari tahkikat başlatıldığını duyurdu. Baba ile oğlu aynı tarihte polis tarafından gözaltına alındı ve ifadelerinin ardından İ.T.'nin tutuklandığı, oğlunun ise serbest bırakıldığı öğrenildi. Olayın, kamuoyunda büyük tepki toplamasının ardından 17 yaşındaki A.O.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mersin Şiddet Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

Kara_kalem:

HER İKİSİNLNDE ÖZGÜRLÜKLERİ KISITLANMALI YANİ HAPİS YATMALDIR. YARIN DENETİMLİ SERBEST KALACAKLAR İSE BU GELECEK OLAY VE DAVALARA TOPLUMA EMSAL OLUR VE ÖNÜNE GEÇİLEMEZ. MESLEKTEM MEN VE HAPİS YAŞAM STANDALARI BOZULMALIDIR HAYAT GİDİŞİ TEPE TAKLAK OLMALDIR Kİ DERS ALSINLAR

554
5
yanıtYanıtla
A ş:

Sade vatandaş efendi olayı teyzeden dinledin mi engelliler için ayrılmış yere oturmuş bu müdür müsveddesi. Müdür ve oğlu zaten ilk yanlışı onlar yapiyor. onların yanındaki boş koltuğa oturmak istedik diyor siz kalkın biz oturalım dememişler, ayrıca ikisi de yaşlı ve biri sakat. Neresi yakınsa kolaylarına gelmişse oraya oturabilirler. İnsanlık vazifesi olarak yine yer vermek insanın boynunun borcudur. Önce bir haberi oku ve sonra okudugunu anla bir zahmet

yanıt22
yanıt1
Ayşegül Öztabak:

sade vatandaş ön koltuklar ne kadar boş yer olursa olsun engelli hamile yaşlılara aittir. adam yerini istemiş ona bulaşma denmez. diyelim ki bulaştı bunlar yaşlı yaşlı evde demi yaşlılarını dövüyorlar

yanıt17
yanıt0
Gerard Dirivia:

Aynı muameleyi içerideki diğer arkadaşlardan bekliyoruz. Kendilerini yormadan, dinlene dinlene…

yanıt245
yanıt2
sade vatandaş:

haberlerde video açmıyor ben görüntüleri izledim zaten resimlerde görülüyor bir sürü boş koltuk varken engelli vatandaşlar gitmiş oturanlara bulaşmış tamamen haksızlar hem sopa yemiş he adamların yok yere tutuklanmasına sebep olmuşlar burada saldıranlardada suç var cazgırların tahrikine kapılmadan süküneti kaybetmeden sakince orada bulunan bir sürü koltuktan birine geçebilirlerdi yani iki taraftada hata var

yanıt3
yanıt182
mehmet türkel:

sade vatandaş:çok saçma konuşmuşsun bu iki yaşlı küfür etmiş olsa dahi felçli ve 77 yaşında bir adam aynı olay senin babana yapılsa aynı sözleri konuşurmusun.Yahu insan yaşlanınca çocukluk dönemine girer yani çocuktan farkı kalmaz sana ne derse alttan alıp güler geçersin sende yaşlanacaksın o zaman aynımı düşüneceksin.

yanıt130
yanıt1
Sadık Kandaz:

Her ikiside hapis yatmalı insanda bırazcık vicdan ve saygı olmalı

346
1
yanıtYanıtla
Mustafa Samet Cetin:

Umarım orda kalirsiniz

343
2
yanıtYanıtla
Sami İşgören:

çok memnun kaldımmmmm..inşaallah müdürlükten atılır.fırlama oğlununda bu yaşta siciline nasıl olsa işlenir ömür boyu bu utançla yaşar utanmasını bilirse tabiki.

296
1
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

Bu baba oğul ilk önce felç bırakılmalı, sonra da bu adamcağızı dövdükleri gibi aynı şekilde dövülmelidir ki anlasınlar neler yaşadığını, neler hissettiğini mazlumun. Öyle hapis cezası falan kesmez.

274
5
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title