Haberler

Melek Aslan'ın polise verdiği son ifade ortaya çıktı: Orhan aileme ulaşmış, ne söylediğini bilmiyorum

Güncelleme:

Diyarbakır'da erkek arkadaşından kaçarken kardeşi tarafından sokak ortasında öldürülen Melek Aslan'ın polise verdiği ifadede "Orhan bana ulaşamayınca aileme ulaşmış. Ne söylediğini bilmiyorum. Ailem benimle irtibatı kesti" dediği öğrenildi.

Adıyaman'da yaşayan 24 yaşındaki Melek Aslan, Dicle Üniversitesi Matematik bölümününden mezun oldu. Üniversitede okuduğu sırada aynı bölümde okuyan Orhan V. ile tanıştı. Melek ve Orhan, üniversiteyi bitirdikten sonra evlenme kararı aldı ve gençler mezun olduktan sonra ailelerle tanıştı.

TEHDİT VE ŞİDDET UYGULAMAYA BAŞLADI

Yaşanan gelişmelerden sonra Orhan V., Aslan'ı kıskançlık gerekçesiyle sürekli tehdit etmeye hatta şiddet uygulamaya başladı. Aslan, ayrılmasına rağmen tehditlerine devam eden Orhan V.'den şikayetçi olarak 2 ay önce koruma ve uzaklaştırma kararı aldırdı.

"AİLEM BENİMLE İRTİBATI KESTİ"

Kardeşi tarafından öldürülen Melek Aslan'ın son olarak polise verdiği ifadesinde, "Orhan bana ulaşamayınca aileme ulaşmış. Ne söylediğini bilmiyorum. Ailem benimle irtibatı kesti" dediği öğrenildi.

ÖNCE TAKİP ETTİ, SONRA VURDU

21 yaşındaki kardeşi Mustafa Aslan, ablasının yaşadığı yere gitti. Sokakta takip ettiği ablasıyla önce tartışmaya başladı. Daha sonra yanındaki tabancayla 4 el ateş etti. Genç kızın eski arkadaşının kızın ailesini arayarak çeşitli ithamlarda bulunduğu bunun üzerine Mustafa Aslan'ın da Diyarbakır'a giderek ablasını öldürdüğü ileri sürüldü. Mustafa Aslan tutuklandı.

CİNAYETİ NAMUS MESELESİ İÇİN İŞLEMİŞ

Öte yandan ablasını öldüren Mustafa Aslan, gece yarısı savcılık sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye çıkarılan Aslan, tutuklandı. Aslan, emniyet ve savcılık sorgusunda ablası Melek'i 'namus meselesi' yüzünden öldürdüğünü söyledi. Genç kızın hakkında uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıkan eski erkek arkadaşı Orhan V. ise polis tarafından cinayetin azmettiricisi olduğu iddiasıyla aranıyor.

CENAZESİ BABASI VE AVUKATI TARAFINDAN TESLİM ALINDI

Melek'in cansız bedeni otopsi için Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Burada otopsisi tamamlanan genç kızın cenazesi, babası ve avukatı tarafından teslim alınarak memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesine götürüldü. Genç kız, Musa Peygamber Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Mustafa Aslan Diyarbakır Adıyaman Genç Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şampiyonlar Ligi yarı final tek maç mı, rövanş var mı?
500

Yorumlar (24)

nurettin:

Yazık günah değilmi gencecik fidana ne hayallerle okumuş matematik bölümümünü bitirmiş muhtemel öğretmen olacak hayata tutunacaktı be öküz senin namusuna başlayayım en büyük namussuz sensin bir hayata kıydın en büyük lekeyi sen getirdin bir kadına silahsız kendini savunma imkanı olmayan bir cana kıydın katilsin hemde kardeş katili

24
3
yanıtYanıtla
NAMUSSUZLAR:

NE OLDU TEMİZLENDİ Mİ NAMUSUN ASIL ŞİMDİ SEN NAMUSSUZ OLDUN DEYUS ÇALDIN KIZIN HAYALLERİNİ GENÇLİĞİNİ ANNELİĞİNİ HER ŞEYİNİ ÇALDIN ŞİMDİ SEN NAMUSSUZ OLDUN AS KENDİNİ CEZA EVİNDE BU LEKE ÇIKMAZ SENDE KARDEŞ KATİLİ

25
2
yanıtYanıtla
adil:

Boş yapma herkesin senin gibi mezhebi geniş değil.

yanıt1
yanıt14
Melis Soy:

Bide cenazesini babasına mı vermişler. Zaten azmettiren onlar.Allah yanınıza bırakmaz inşallah. Geberin

18
0
yanıtYanıtla
Nur:

Her türlü namususuzluğu yapın vurun kırın dövün sövün kadına kıza bakın ama heee siz erkeksin.kirlenmezsiniz değil mi?hem bu dünyada hem ahirette sorulur hesabı bu ve bunun gibi dar beyinli insanlık dışı MAHLUKATLARA yarat bakayım kardeşinin saçının telini kurban olsaydın sen ona mikrop yığını

11
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Allah belanı versin

10
1
yanıtYanıtla
CAHİLLLER:

Yazık şu sizin zihniyetinize çok yazık hemdee. .

8
1
yanıtYanıtla
yorum yok:

Allah affetsin inşallah. kimin neyi nasıl yaşadığı bilinmez .

8
0
yanıtYanıtla
YORUMSUZ:

Bre gafil , Allah kimi ne diye affetsin . Ne yaşamış olduğu bizi ilgilendirmez ama ne yaşamış olursa olsun hangi kutsal din ve kitabında insan oldurmek , affettirmeyi gerektirir . Bir de Allah affetsin demiş utanmaz ...

yanıt3
yanıt1
Urfalı:

Batılı doğuyu anlamaz doğulu batılıyı . En doğrusu evlilik dışı ilişki yasaklansın

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title