Haberler

Seri katilden akıllara durgunluk veren cinayet: Son kurbanının etinden fileto yaptı

Güncelleme:

Meksia'nın başkenti Mexico City'de Atizapan seri katili olarak bilinen Andres N. adlı seri katilin evinde yapılan kazıda, 3 bin 787 adet insan kemiği çıktı. Seri katilin son kurbanına yaptıkları ise dehşete düşürdü. Buna göre Andres'in son kurbanının vücudundaki etleri profesyonelce ayırdığı ve fileto haline getirdiği ortaya çıktı.

Meksika'nın başkenti Mexico City'de Atizapan seri katili olarak da bilinen Andres N.'nin işlediği cinayetlerle ilgili korkunç detaylar ortaya çıktı. Meksika polisi, 34 yaşındaki Reyno Gonzalez Amador'un kaybolmasının ardından olağan şüpheli Andres N. hakkında soruşturma başlatmıştı.

Soruşturma kapsamında Andres N. adlı seri katilin evinde yapılan kazıda, 3 bin 787 adet insan kemiği ortaya çıktı. Meksika Eyaleti Başsavcılığı, kemiklerin toplamda 17 kişiye ait olduğu üzerinde duruyor.

Seri katilden akıllara durgunluk veren cinayet: Son kurbanının etinden fileto yaptı

KADINLARA AİT ÇOK SAYIDA EŞYAYA ULAŞILDI

Andres N.'nin evinde yapılan aramada ise birçok kadına ait eşya ve kemik kalıntılarına ulaşılmış, ele geçirilen kalıntı ve eşyaların arasında kadın kıyafetleri, kadınlara ait kimlik kartları, kemikler, kafa derileri, kafatasları, palalar ve oyma testeresinin yanı sıra zanlının işlediği düşünülen 20 cinayete ilişkin ses kaydı da bulunduğu belirtilmişti.

CANSIZ BEDENLERİ YEDİĞİNİ SÖYLEDİ

Ayrıca soruşturma kapsamında mahkeme karşısına çıkarılan Andres N. mahkemede yaptığı açıklamada, 20 yıl boyunca çok sayıda kadını öldürdüğünü ve cansız bedenlerini ise yediğini itiraf emişti. Son açıklamaların ardından Meksika Eyaleti Başsavcılığı'ndan, Andres N.'nin evinde yürütülen kazı çalışmalarında elde edilen bulgulara ilişkin kan donduran açıklama geldi.

Seri katilden akıllara durgunluk veren cinayet: Son kurbanının etinden fileto yaptı

3 BİN 787 ADET KEMİK BULUNDU

Meksika Eyaleti Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada, Atizapan seri katili olarak bilinen Andres N.'nin evinde yapılan kazı çalışmalarında, 3 bin 787 adet insan kemiği bulunduğu, bunların 17 kişiye karşılık geldiğinin düşünüldüğünü ve çıkan kemiklerin bilim adamları tarafından inceleneceği belirtildi.

ARAMALAR GENİŞLETİLECEK

Başsavcılık, 17 Mayıs'ta Ekspertiz Hizmetleri Genel Koordinasyonu (CGSP) tarafından planlanan kazı programının, zanlının mülkünün içindeki yaşam alanını içerecek şekilde 3 etap olarak başlatıldığını, fakat yeni aldıkları karala kazı programını, zanlıya ait mülke dahil olan ama zanlının yaşadığı evin dışında kalan bir başka 3 odalı daire ve diş muayenehanesinin olduğu alanı da kapsayacak şekilde genişleteceklerini kaydetti.

Seri katilden akıllara durgunluk veren cinayet: Son kurbanının etinden fileto yaptı

SON KURBANINI FİLETO YAPMIŞ

Savcılar seri katilin eskiden bir kasap olduğunu ve son kurbanını parçalara ayırıp fileto yaptığını açıkladı. Mexico City Savcılık Ofisi tarafından yapılan açıklamada, "Kemik parçaları, her birinin dikkatlice temizlenmesini, vücudun hangi bölümü olduklarını belirlemeyi ve ardından anatomik pozisyonlarına yerleştirmeyi içeren, yaklaşık kurban sayısını belirlemek için bir yöntem sağlayan 'lateralizasyon' çalışmalarına tabi tutuluyor. Yapılan analiz, şimdiye kadar bulunan kemik parçalarının muhtemelen 17 kişiye ait olabileceğini gösteriyor" denildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Adli Tıp Meksiko Haberler

500

Yorumlar (1)

Jack Daniel:

Güney Amerika ülkelerinde sıradan olaylar bunlar Trump boşuna duvar örmedi sınırlara

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title