Haberler

Kulak zarını patlatana kadar dövdüler, "Bu değilmiş" deyip gittiler

Güncelleme:

Antalya'da tanımadığı kişiler tarafından otomobilinin içinde darp edilmesi sonucu kulak zarı patlayan ve yüzünün çeşitli yerlerinden yaralanan şahıs, darp raporu alıp şikayetçi oldu. Dayak yedikten sonra şahısların "Bu değilmiş" deyip kaçtığını ileri süren vatandaş, "Davamdan vazgeçmeyeceğim" dedi.

15 Mart Çarşamba günü saat 15.00 sıralarında Etiler Mahallesi Kızılarık Caddesi üzerinde otomobiliyle evine giden Kudbettin Kaya (52) caddeden sokağa gireceği sırada bir başka araç önünü kesti.

SERBEST BIRAKILDILAR

Araçtan inen kimliği belirsiz 4 kişi, iddiaya göre Kaya'yı sebepsiz yere darp etmeye başladı. Kullandığı otomobil içinde kafasına tekme ve yumruklar yiyen Kaya, kanlar içinde yere yığıldı. Kavgayı çevredekiler ayırırken, şahıslar olay yerinden geldikleri otomobille ayrıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Kaya'yı hastaneye kaldırdı. Darp raporu alan Kaya, şüphelilerden şikayetçi oldu. Emniyette ifadeleri alınan şüpheliler serbest bırakıldı.

"BU DEĞİLMİŞ' DEYİP KAÇTILAR"

Olayı anlatan Kaya, "Ekmek aldım eve geliyordum. Kavşakta korna bastı arkamdan. 'Acil bir durum mu oldu?' diye sordum. 'Sen şimdi ne olduğunu görürsün' deyip aracı önüme kırdılar. Önce 2 kişi aracıma girdi, sonra 2 kişi daha geldi. Tekme ve yumruklarla yüzüme vurdular. Sonra 'Bu değilmiş' deyip gittiler. Kişileri tanımıyorum, trafikte de sorun yaşamadık. Polisteki ifadelerinde küfrettiğimi söylemişler. Kulağımın zarı patlak. Şikayetçi oldum ve davamdan vazgeçmeyeceğim" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Antalya 3.Sayfa Haberler

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Tiyatro ve sinemanın usta isimlerinden Ayten Gökçer hayatını kaybetti

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Kazakistan'ın eski ekonomi bakanına 24 yıl hapis! Eşini öldürdüğü anların görüntüsü ortaya çıktı

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Ölen turistin küllerini Marmaris'e bıraktılar! Vatandaşların tepkisi Sağlık Müdürlüğünü harekete geçirdi

Bakmadan Geçme

Şaban Ataş cinayeti ne? Şaban Ataş'ı kim öldürdü? Müge Anlı canlı yayınında itiraf! 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Sözleri! En Güzel ve Anlamlı 19 Mayıs Mesajları 14 Mayıs TV Yayın Akışı #128250 Bu akşam TV'de hangi diziler var? Bugün TV'de hangi filmler var? ATV, Kanal D, Star, Show'da neler var? Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman? Aziz Yıldırım başkanlığa aday oldu mu? Özlem Savaş kimdir? Özlem Savaş kaç yaşında, nereli? Özlem Savaş biyografisi! Galatasaray şampiyonluk kupasını ne zaman alacak? #127942 Galatasaray Süper Lig Kupasını derbide mi alacak? Az önce deprem mi oldu? 14 Mayıs en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! 19 Mayıs niçin ilan edildi? 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Neden Kutlanır? Sinan Ateş'in öldürülme görüntüleri! Sinan Ateş ne zaman öldürüldü? BARAJ DOLULUK ORANI 2024! İSKİ baraj doluluk oranı nedir? İstanbul baraj doluluk seviyesi yüzde kaç? GELİNİM MUTFAKTA 14 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ChatGPT'nin yeni yapay zeka modeli nedir? GPT-4o özellikleri neler? Frito Lay Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ'ye neden soruşturma açıldı? Lays, Ruffles, Doritos, Cheetos ve Çerezza markalarına dava mı açıldı? Selahaddin Eyyubi dizisinin Bernard'ı oynayan Berk Cankat nereli, kaç yaşında? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 14 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? #9917
Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

Sinan Ateş suikastına ait yeni görüntüler ortaya çıktı

500

Yorumlar (9)

Kenan Ertaş:

Türkiye'nin geldiği durum Mafya ve eşkıyalar cirit atıyor ceza yok

194
12
yanıtYanıtla
alperenlive:

Bunu bile hükümete bağlayan zavallı troller çıkmış, işte bunlar yarın iktidar olurlarsa bu kafayla ülke yönetecekler.

26
140
yanıtYanıtla
Kenan Ertaş:

Türkiyenin geldiği durum mafya eşkıyalar cirit atıyor ceza yok

136
14
yanıtYanıtla
Yahya Akçay:

Devlet mafya nerden destek alıyor bunlar birde serbest bırakmışlar başkalarınıza dönsünler öldürsünler diye adaletin ülkenin geldiği durum bu bitmiş bir adalet

141
4
yanıtYanıtla
Tekir Kedi:

Vicdanın kadar adaletlisin. Demek ki ülke bu adalet sistemini hak ediyor.

82
2
yanıtYanıtla
Bilirkişi:

Yine suçluluğu kesin olanlara "serbest bırakıldı" cezası, adalet ve kalkınmanın geldiği durum paçalardan akıyor artk. Para cezası ve serbest bırakma cezalarının kaldırılması gerekiyor. Para cezası kesilen şirket te ürünlerine zam yapıyor bu ceza direk halka kesilmiş oluyor.

53
0
yanıtYanıtla
Yasin Yigit:

Eşkiya,çukur,kurtlar vadisi benzeri şiddet içerikli dizi ve filmler yasaklanmalı. Yerine aile örf gelenek,insancıl vatan ve ata sevgisi aşılayan yayınlar yapılmalı.

23
1
yanıtYanıtla
Dengiz Elm:

Adam kendini sütten çıkmış ak kaşık gibi göstermiş ama sanki haklı bi dayak yemiş gibi geldi bana

0
13
yanıtYanıtla
HONOUR:

nasıl serbest kalıyorlar ? adalet mi bu?

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title