Haberler

Köylünün patpat motorunu böyle çaldılar

Güncelleme:

Köylünün patpat motorunu böyle çaldılar Numan Yılmaz adlı köylünün patpat motorunu çalan 2 hırsızın görüntüsü güvenlik kameralarına yansıdı Mersin'in Mut ilçesine bağlı köylerde yaygın olarak görülen taktak ya da patpat olarak adlandırılan motor hırsızlığı, şimdi de şehir merkezine sıçradı.

Köylünün patpat motorunu böyle çaldılar

Numan Yılmaz adlı köylünün patpat motorunu çalan 2 hırsızın görüntüsü güvenlik kameralarına yansıdı

MERSİN - Mersin'in Mut ilçesine bağlı köylerde yaygın olarak görülen taktak ya da patpat olarak adlandırılan motor hırsızlığı, şimdi de şehir merkezine sıçradı. Son olarak Numan Yılmaz adlı köylünün patpat motorunu çalan 2 hırsızın görüntüsü güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, son olarak Numan Yılmaz adlı köylü, Sarıkavak Mahallesi'nden patpat motoru diye tabir edilen tarım aracıyla geldiği Cumhuriyet Mahallesi'nde aracını park ederek çarşıya gitti. İşlerinin bitmesi üzerine tekrar Sarıkavak Mahallesi'ne dönmek için patpat motorunu park ettiği yere geldiğinde motorunun yerinde olmadığını görünce şaşkına döndü.

Uzun süre aramasına rağmen patpat motorunu bulamayan Numan Yılmaz, olayı polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, gerekli incelemeleri yaparak arama çalışmalarına başladı.

Yaşadığı olay karşısında şaşkınlığına dile getiren Numan Yılmaz, "Sarıkavak köyünden geldim. Motorumu evin önüne park ettim. Saat 11.30 da akşam vardı. Sabahleyin saat 04.00 de kalktım. motor kaybolmuş. Polise haber verdim. 2 haftadır bulunamadı. Motorun şu andaki değeri 70-80 bin lira. içinde 1 adette ruhsatlı otomatik tüfek vardı" diyerek üzüntüsünü dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title