Haberler

Akılalmaz plan! Hamile sevgilisine sakinleştirici verip zorla kürtaj yaptırdı

Güncelleme:

İstanbul'da yaşayan genç kadın, alkollüyken kendisinden yararlandığını öne sürdüğü sevgilisinden hamile kaldı. Bebeğin doğmasını istemeyen adam, korona yasağı olduğu dönemde sahte evraklarla sevgilisini kentten kaçırıp zorla kürtaj yaptırdı. Genç kadın, sevgilisinden şikayetçi oldu.

Sevgilisinin alkollüyken kendisinden faydalandığını iddia eden K.B, kısa süre sonra hamile olduğunu öğrendi. Ancak bebeğin doğmasını istemeyen sevgilisi, genç kadını muayene amaçlı götürdüğü doktorda sakinleştirici verdirerek zorla kürtaj ettirdi. Bebeğini kaybeden kadın, eski sevgilisinden şikayetçi oldu. Şahıs hakkında "Kasten öldürme" suçundan soruşturma başlatıldı.

ZORLA İLİŞKİYE GİRDİ

İstanbul'da, 31 yaşındaki G.K. sosyal medyada 27 yaşındaki K.B., ile tanıştı. Çift, uzun süre birliktelik yaşadı. İddiaya göre, genç kadın alkollüyken kendisinden faydalanan erkek arkadaşından ayrıldı. K.B., yaşadığı travmadan birkaç ay sonra hamile olduğunu öğrendi. İradesi dışında kendisinden faydalanan G.K. ile iletişime geçse de genç adam, bebeği kesin bir dille inkâr etti. Bebeği istemeyen baba adayı G.K., ertesi gün K.B.'yi kaldığı evden zorla alarak şehir değiştirmenin yasak olduğu bir dönemde sahte belge ile şehir dışındaki hastaneye götürdü.

MUAYENEDE SAKİNLEŞTİRİCİ VERDİLER

Genç kadın, doktorun kendisine bebeği doğurmasını, aldırılamayacağını ve masada kalma ihtimalinin çok yüksek olduğunu söylemesi üzerine bebeğini doğurma kararı aldı. Bu kararı G.K. ile paylaştı fakat sinkaflı küfürler, hakaret ve tehdit ile karşılaştı. Yaşanan tüm olayların ardından G.K. kürtaj yapan bir doktor bulduğunu, bebeği aldırılabileceklerini söyledi. K.B. karşılaştığı tüm hakaret ve tehditlere rağmen bebeği aldırmak istemediğini dile getirse de genç adamın kurduğu tuzak işe yaradı. Çünkü genç kadına muayene sırasında sakinleştirici bir ilaç verilmişti.

KASTEN ÖLDÜRME

Sabah'ta yer alan habere göre; kendisine verilen ilacın düşük yapılması için verilen bir ilaç olduğunu anlayan genç kadın, çektiği sancılar sonrası bebeğini kaybetti. Erkek arkadaşından şikâyetçi olan genç kadın, bebeğinin sağlıklı bir büyüme evresinde olduğunu gösterir belgeleri savcılığa sundu. Savcılıkça, genç adam hakkında "Kasten öldürme" suçundan soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Haberler.com / 3. Sayfa

İstanbul Genç 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (93)

reyhan:

erkek arkadaş evine gideceğin biri olmamalı yada içki içip içip te seni yatağa atacak kapasitede gider görüşürsün bir yerlerde oturursun ailesi gelir ister ve evlenirsin. yada evlenmek amaçlı değilse ayrılırsın olur biter ahlak gerek adap gerek bu davranıilar hep özenti kendimizi bu hala getirmemeliyiz. allah evlatlarımızı böyle yetiştirmeyi kabul etsin.

55
5
yanıtYanıtla
Birgül Teyze:

Toplumumuz gün geçtikçe islam kültüründen uzaklaştığını söylemekte bir sakınca olmasa gerekir...! Çoluk çocukların ilk eğitmeni tabiki anne ve babadır,,,günümüzde anne baba adayları olan gençlerin yaşantısı,,,okullarda karma eğitimin gölgesinde şekillendiğini bilmeyen yoktur,,,gerek lise ve üniversitelerde gerekse ihl ve İlahıyatlarda farklı bir uygulama yoktur..! Genç nesillerimiz karma eğitimin pençesi altında dinden ve islamdan uzaklaştığını söylemek sanırım yanlış ve abartılı olmaz..! Bu ülkede diyanet kurumu özerk olup ehli sünnet alimler meclisi tarafından gerek başkan müftü ve imamların tayini yapılmadıkça,,ihl ve İlahıyatlardaki müfredat degişmedikçe,,hükümet diyaneti kendi politikalarına ve siyasetine uyan emir kulu kukla başkanlarla yönettiği müddetçe,,Türk toplumunun düzelmesini bırakın,,dahada beter olup ateizme kayacagını söylemek çok isabetli bir öngörü olsa gerek..!

yanıt5
yanıt1
...:

Şimdi anladınız mı İslamda zinanın neden günah olduğunu? Ha kalkıpta "yaw adam kötü niyetliymiş kadının ne suçu var, filört yapanların ne suçu var" falan demeyin. Evinin kapısını açık bıraktıktan sonra tek suçlu hırsız değildir,belki niyetin kötü değil ama sende suçlusundur.

41
8
yanıtYanıtla
ya:

bır kapalı eve evlı olmayan ve bırılerı farklı cınsten gırdıyse(1. derece yakın harıc dıyelım) burada ne olacağını herkes bılır. gıden neden gıttığını pekala bılır. bu durumda ateşı yakarsan sonrası felakettır

34
9
yanıtYanıtla
fırat:

Hele birde işin içinde alkol varsa

yanıt6
yanıt1
Ss:

Artık moda oldu bunlar kadın istemese erkek birşey yapamaz yok sarhoş Yok tehdit yok zorlama oldu yalan

28
14
yanıtYanıtla
DOĞULU:

Seve seve ver işine gelmedi mi zorla çünkü arkasında istanbul sözleşmesi var kadının beyanı esastır sen 31 yaşındasın adam 27 yaşında adam seni ne yapsın sen kendini adama yamalamaya çalışıyorsun belli

22
17
yanıtYanıtla
yav heheh:

sen beyin tomografisi cektır. orda beyın olmaya bılır. . hatta emınım yok

yanıt9
yanıt1
dikkatli oku.:

bence haberi dikkatli oku. kim 27 kim 31 anlarsın. önce okumayı ögren bence

yanıt2
yanıt1
YEKTA:

BENCEDE Bİ DOKTORA GÖRÜN SEN

yanıt1
yanıt1
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title