Haberler

Konya'dan İzmir'e düzensiz göçmen taşıyan şahıs yakalandı

Güncelleme:

Konya'dan aldığı düzensiz göçmenleri İzmir'e götüren bir şahıs jandarmanın takibi ile Afyonkarahisar'da yakalandı. Sinanpaşa ilçesinde gerçekleşen olayda, araçta bulunan 3 kişiden 2'si Afganistan uyruklu düzensiz göçmen olarak tespit edildi.

Konya'dan aldığı düzensiz göçmenleri İzmir'e götüren bir şahıs jandarmanın takibi ile Afyonkarahisar'da yakalandı.

Olay, Sinanpaşa ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Sinanpaşa İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince 'Düzensiz Göçle Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması' yapıldı. Uygulama çerçevesinde takibe alınan bir araç durduruldu. İçerisinde 3 kişi bulunan araçtakilerin yapılan kimlik sorgulamasında 2'sinin Afganistan uyruklu düzensiz göçmen oldukları tespit edildi. Aracı kullanan kişinin ise şahısları Konya'dan, İzmir'e götürdüğü belirlendi. Gözaltına alınan şahısların adliyedeki işlemlerinin devam ettiği bildirildi. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Afganistan Sinanpaşa Göçmen İzmir Konya Adliye Gözaltı Suç Kaçakçılık 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title