Haberler

Komşuya cinsel saldırıda ilginç savunma: 5 peri beni yanına çağırdı

Güncelleme:

Samsun'da komşusunun balkonuna atlayarak cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan Ramazan Kodalak (38), ifadesinde, "Evde alkol alıyordum, sigara içmeye balkona çıkınca 5 tane peri beni yanına çağırdı." dedi. Şüpheli, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde komşusunun balkonuna atlayıp cinsel saldırıda bulunduğu suçlamasıyla gözaltına alınan Ramazan Kodalak (38), tutuklandı. Kodalak, yaptığı hareketi periler üzerinden savundu.

İFTAR HAZIRLIĞINDAKİ EVE GİRDİ

İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi'nde 31 Mart'ta saat 17.00 sıralarında iddiaya göre Ramazan Kodalak, yan balkona atlayıp iftar için yemek hazırlayan komşusu olan H.U.'nun (59) evine girdi. Kodalak'ı gördüğü an bağırmaya başlayan H.U., şüphelinin cinsel saldırısına uğradı.

H.U., Kodalak'ın elini ve bacağını ısırarak evin kapısını açıp bağırarak yardım istedi. Ancak şüpheli, H.U.'yu içeri çekip kapıyı kapattı. Bağırışların ardından Kodalak kaçtı. H.U. ise mahallesindeki markete giderek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

"ALKOL ALIYORDUM 5 PERİ YANINA ÇAĞIRDI"

Olayla ilgili çalışma başlatan İlkadım Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüphelinin Ordu'nun İkizce ilçesindeki babasının evine gittiğini tespit etti. Şüpheli, yakalanıp Samsun'a getirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ramazan Kodalak ifadesinde, "Evde alkol alıyordum, sigara içmeye balkona çıkınca 5 tane peri beni yanına çağırdı. Balkon demirlerine çıkıp aşağı atlayacağım sırada peri de beni çağırınca onun yanına gittim. Evdeki kadın korkup bağırdı, sonra da eline bıçak aldı. Elindeki bıçağı alıp çıktım. Üzerime atılı cinsel saldırı suçlamasını kabul etmiyorum" dedi. Şüpheli, çıkarıldığı hakimlik tarafından tutuklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Samsun Hukuk 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs İzban ücretsiz mi? 1 Mayıs İzban bedava mı? #129297 1 Mayıs'ta borsa kapalı mı, açık mı? 1 Mayıs özel sektöre tatil mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi?
500

Yorumlar (10)

Zebra 21:

Samsun Adana ve hindistan tecavüzün başkenti

50
7
yanıtYanıtla
Perwer:

Bu tür durumlarda suçluyu mahkeme yerine halkın eline teslim etmeli. Onlar en iyi cezayı keserler. İbreti alem için de ders olur.

41
0
yanıtYanıtla
kripto para:

bunu kahvehaneye göturceksin adliyeye degil. kahvehanede periler bunu bi güzel.....

30
1
yanıtYanıtla
Mustafa Ozdil:

inanmayın bu haysiyetsize yalan dolan

24
1
yanıtYanıtla
ŞAFAK KOR:

içtiği şey yeşil peri diye bir alkol türü bu şekil halüsinasyonlar yapabiliyor.

11
7
yanıtYanıtla
Sinan Meydan:

Sen mi doldurdun içkiyi ?

yanıt15
yanıt2
ŞAFAK KOR:

hani adam peri gördüm diyor ya bu içki türünü bilmeyenler için komik bir bahane gibi gelebilir diye bir bilgi paylaşıyorum. adamın yaptığı tabiki de yanlış bir şey savunduğum yok o perinin sebebini anlatıyorum ama senin gibi cahil birine ne anlatabilirsin ki.

yanıt16
yanıt6
Bordo Bere:

ADLI KONTROL DISARIDA CEZA ALMAZ

11
0
yanıtYanıtla
Dilara Öğünç:

Yeşil peridir o bilen bilir

9
0
yanıtYanıtla
Erhan Dündar:

Adam doğru söylüyor Alkol almış paranormal bir olay yaşamış Allah bizleri insi cinsi şeytanların tuzaklarından korusun.içmeyin şu zıkkımı Ramazan ayında bari saygınız olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title