Haberler

Kim Milyoner'e damga vuran anlar! İşletme bölümü öğrencisi matematik sorusunda elendi

Güncelleme:

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan 24 yaşındaki Sena Erol, üçüncü soruda elendi. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi son sınıf öğrencisi Sena Erol'un, basit matematik sorusuna verdiği cevap, sosyal medyada en çok izlenen videolar arasına girdi.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan genç kadın, matematik sorusuna verdiği cevapla sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi. Her hafta yeni yarışmacıları ve yeni sorularla ekrana gelen Kim Milyoner Olmak İster' de heyecanına yenik düşen Sena Erol, cevabını değiştirmek istese de geç kaldı. Basit matematik soruna doğru cevabı veremeyen Sena Erol, üçüncü soruda elendi.

Kim Milyoner'e damga vuran anlar! İşletme bölümü öğrencisi matematik sorusunda elendi

CEVABINI SON ANDA DEĞİŞİRMEK İSTEDİ

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster' de üçüncü soruda elenen Sena Erol, verdiği cevapla gündem oldu. Yarışmacı Sena Erol'a "Rakamları birbirinden farklı üç basamaklı en küçük tek sayı hangisidir?" diye soruldu. Erol, şıklar arasında kararsız kaldı. Erol, bir süre düşündükten sonra C şıkkında karar kıldı. Soruya C şıkkını seçerek 102 cevabını veren Erol, yarışmadan elendi. Doğru şık açılmadan önce cevabını değiştirmek isteyen Erol'un, 'son kararım' dediği için verdiği cevap geçerli oldu. Genç yarışmacı 5 bin TL alarak yarışmaya veda etti.

Kim Milyoner'e damga vuran anlar! İşletme bölümü öğrencisi matematik sorusunda elendi

İŞLETME BÖLÜMÜNDE OKUYOR

24 yaşında olan Sena Erol ailesiyle birlikte İstanbul'da yaşıyor. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Sena Erol aynı zamanda özel bir şirketin hukuk departmanında stajyer olarak çalışıyor.

Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan üçüncü soru:

Rakamları birbirinden farklı üç basamaklı en küçük tek sayı hangisidir?

A: 100

B: 101

C: 102

D: 103

Doğru cevap 'D' şıkkı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

İstanbul Üniversitesi İstanbul Televizyon 3.Sayfa Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

Zaky:

24 yasinda.. iste AKP egitim sistemi gencligi.. misak-i milliye bilmez, ucgenin ic acilarini bilmez.. dunya universite siralasinda dibi gormus bir 20 yillik iktidar. Adamin diplomasi bile olup olmadigi belli degilken toplumda egitim onceligide beklemek anlamsiz.. ama verin diyanete paralari okuyarak ucursunlar bizi.

113
215
yanıtYanıtla
SAVAŞ GÜNAY:

Abartma be kardeşim bir anlık dalgınlıkla yanlış cevap vermiş yayın heyacanı işte Siyaset yapacağın haber bu değil ayıp etmişsin. Akp umurumda değil ama sanki 20 sene öce sokakta atom parçalıyorduk.

yanıt205
yanıt19
Hakan Aktaş:

Hiçbiri değil, doğru cevap -987 'dir. Sorunun iptali ve yarışmacının yarışmaya kaldığı yerden devam etmesi gerekir. Çünkü soruda pozitif tam sayı demiyor. Negatif de olabilir.

66
23
yanıtYanıtla
ekaf paseh:

adam king beyler dağılın

yanıt12
yanıt3
Ahmet Önder:

Belirttiğin sayı şıklarda var da biz mi göremiyoruz

yanıt35
yanıt3
Yahya Erdem:

GERÇEK HAYATTA NEGATİF SAYI YOK KULLANILMIYOR O SENİN HAYAL ÜRÜNÜN.

yanıt2
yanıt2
Erdal Atabey:

- lerde negatif pozitif olmaz olamaz

yanıt0
yanıt0
Nursen Mutlu:

Kenan bey soruları önceden bildiğiniz çok belli, yarışmacılara bilemediklerinde açıklama şekliniz bunu düşünemediniz mi demeniz doğru bir yaklaşım değil, çünkü si önceden biliyorsunuz süre sınurlamanız yok, yarışma heyecanı yok … çok Farklı bir düzeyde soru ile karşılaşmış oluyorsunyz… bilgiçlik taslamak bu koşullarda tamamen sizin ego tatmininiz ve yanlış

39
40
yanıtYanıtla
Hakan Aktaş:

Soruda eksik bilgi var; en küçük tek sayı diyor ama pozitif mi negatif mi belirtmiyor. O yüzden "rakamları birbirinden farklı üç basamaklı en küçük tek sayı" 103 değil, -987'dir. Sorunun iptal edilip, yarışmacının yarışmaya kaldığı yerden devam etmesi gerekir.

17
16
yanıtYanıtla
Metin Gürsoy:

Sen karisma bu yarismaci bunu haketmis, gerek yok

yanıt14
yanıt0
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title