Haberler

Kreşte arkadaşlarının darbettiği çocuk beyin sarsıntısı geçirdi

Güncelleme:

Kazakistan'da bir kreşteki çocuklar, bir arkadaşlarının başına vurarak dakikalarca darp etti. Olay sırasında beyin sarsıntısı geçiren çocuğun uğradığı saldırı, güvenlik kamerasına yansıdı. Hastaneye kaldırılan çocuğun vücudunda morluklar oluşurken öğretmen ve müdüre disiplin cezası verildi.

Kazakistan'da bir kreşte akıl almaz bir olay meydana geldi. Öğrenciler, bir arkadaşlarına toplu halde şiddet uygulayarak beyin sarsıntısı geçirmesine neden oldu. Vücudunda morluklar oluşan çocuk hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

ÖĞRETMEN DIŞARI ÇIKINCA DARBETTİLER

Görüntülerin ortaya çıkmasıyla büyük tepki çeken olayda bir öğrencinin bir çocuğu yere yatırdığı, başka bir öğrencinin de çocuğu yumrukladığı ve üzerinde zıpladığı görüldü. Öğrencilerden birinin yerde kıvrılıp başını korumaya çalışan çocuğun başına defalarca vurduğu ve o sırada öğretmenin sınıfta olmadığı fark edildi.

Olayın, öğretmenin öğrenciler için yemek almaya gittiği 15-20 dakikalık sırada yaşandığı belirtilirken bir veli, kreşte bir yıldır bakıcı bulunmadığını ve kreş müdürünün bakıcı alınması taleplerine karşı harekete geçmediğini söyledi.

MÜDÜR VE ÖĞRETMENE DİSİPLİN CEZASI

Veli, darp edilen çocuğun beyin sarsıntısı geçirdiğini, vücudunda morluklar oluştuğunu ve hastaneye kaldırıldığını ifade ederken Kazakistan Çocuk Hakları Komiseri Dinara Zakiyeva, yaptığı açıklamada çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığını söyledi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, Almatı Valiliği Eğitim İdaresi kreş müdürü ve öğretmene disiplin cezası verildiğini açıkladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kazakistan Çocuk 3.Sayfa Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

murat usta:

bunlar çocuk olamaz yecüc mecüc bunlar

15
0
yanıtYanıtla
sunil mathur:

Hey there , your blog in the world best blog , i read your artical, realy very artical, Thank's MATKA-JEETO

0
3
yanıtYanıtla
sunil mathur:

Hey there , your blog in the world best blog , i read your artical, realy very artical, Thank's AMBULANCE-SERVICE

0
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title