Haberler

Kazadan Geriye Baba ve Oğlunun Mutluluk Pozları Kaldı

Güncelleme:

Antalya'nın Akseki ilçesinde tur otobüsüyle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Kemal Karataş ile 2 yaşındaki oğlu Ömer Karataş hayatını kaybetti.

Antalya'nın Akseki ilçesinde tur otobüsüyle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada otomobil sürücüsü Kemal Karataş ile 2 yaşındaki oğlu Ömer Karataş hayatını kaybetti. Otobüsteki 31 Çinli turist, Türk rehber ve şoför Uğur A. yaralandı.

KAZADA KAHREDEN ÖLÜM

Çinli turist kafilesini Kapadokya'ya götüren Uğur A. idaresindeki 34 FG 091 plakalı tur otobüsü, Akseki Manavgat karayolu Geriş Mahallesi'nde karşı yönden gelen Kemal Karataş yönetimindeki 01 EUS 97 plakalı otomobil ve Tamer Kaya idaresindeki 07 YJY 07 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Kemal Karataş ile 2 yaşındaki oğlu Ömer Karataş hayatını kaybetti. Otobüsteki 31 Çinli turist, Türk rehber ve şoför Uğur A. yaralandı. Durumu ağır olan 1 turist ambulans helikopterle Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılırken, diğer yaralılar Manavgat Devlet Hastanesi, Özel Akdeniz Hastanesi, Side Anadolu Hastanesi, Eslem Hastanesi ve Yaşam Hastanesinde tedavi altına alındı.

30 ÇİNLİ TURİST TEDAVİ EDİLİYOR

Manavgat'taki yaralıların büyük bölümünün ayakta tedavi edildiği ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Manavgat'taki hastanelerde tedavilerine devam eden 30 Çinli turistin isimleri ise şöyle; "Qin Peng,Yuanz Heng, Miaofadg Lai, Yangyi Yu, Zhao Liping, Gao Dongfa, Tang Chengcan, Hua Yu Wei, Liu Guengzhow, Wang Jing, Luo Jianwen, Wang Yanxion, Zu Tiemci, Yarkın Eslima, Suyun He, Donghai Zeng, Aiming Zhao, Xuqing Wei, Xu Weilian, Lan Hong, Dongli He, Jianfang Gan, Fan Ce, Zaigeng Yan, Lingmin Jiang, Yingshan Chinese, Lijun Huang, Guangzhou Chen, Zhang Haihua, Lixiao Ling."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Manavgat Antalya Akdeniz Akseki 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (11)

cem:

budamı kaza duası etmemiş

2
6
yanıtYanıtla
hız yapma:

aşırı hız asla erken götürmez bugün ankara istanbul yaptım hız sınırı 120 fakat millet 150 den 200 den aşağı giden yok o ölümcül virajlara nasıl giriyorlar inanılır gibi değil yolda en ufak hata yada ters bir durum olsa ne hale gelecekler hele lüks araba sahipleri görmeniz lazım nasıl yapıştırıyor 110 km ile gidene ise müsade etmiyorlar yapışıyorlar peşine hangi şeritte olursan ol kızılcık sopası ile 1 saat dövecen ne diyelim allah korusun

4
1
yanıtYanıtla
musa:

allah cc rahmet eylesin mekanları cennet olsun

4
0
yanıtYanıtla
mkarasu:

yol bölünmüş yol değil yer yer 3 şerit yer yer 2 şerit yol genelde inişli çıkışlı inişteki araçlara tek şerit veriliyor diğer 2 şerit çıkış yapan araçlara veriliyor çıkış yapan aracın şeridine giren araç çok oluyor kazada bu sebepten gerekleşti büyük ihtimalle o yolu kullanan biri olarak böyle düşünüyorum

yanıt0
yanıt0
Adınızı Yazın:

ben bu kazayı gördüm yanında yatan cenazeleri gördüm ve devam ettim 2 km ileride benimle aynı manzaraları gören önümdeki sürücü hem dar hem viraj hem yokuş olan bir mevkide 6 aracı birden solladı karşısından 10 sn sonra tır geldi yorum yapabilen varsa buyursun!!!

4
0
yanıtYanıtla
vatansever:

çok zor çok Allahım geride kalan eşine sabırlar versin kolay değil hem eşini hem yavrusunu kaybetmek Allahım bizi görünür görünmez kazalardan muhafaza eylesin şu hız yapmaktan artık vazgeçelim dikkatli kullanalım araçlarımızı ne kendimizin hayatını nede başkalarının hayatını tehlikeye atmayalım bu kazalı ölümlerın Allahın bize verdiği idrak ve bilinçle önüne geçmeye çalışalım önlemimizi alalımki gerisini yüce Allah bilir

3
0
yanıtYanıtla
marslı:

ben otomobilimle giderken arkamdaki yük taşıyan kamyonet sellektör yapıyo. öyle bir acele ediyorlar ki tek şeritli yolda üç araba yanyana geçtik. altındaki 10 paralık araba bana artistlik yapıyo.

3
0
yanıtYanıtla
GIYBETTİN:

TRAFİKTE HAYASIZCA SAYGISIZCA KURALSIZCA BAŞKA ARAÇLARI TACİZ EDEREK ARAÇ KULLANDIĞINI SANAN İNSANA BENZER MAHLUKLAR VAR OLDUĞU SÜRECE İNANIN BANA BU MİLLET BU BELALARDAN BAŞINI KURTARAMAYACAK.

2
0
yanıtYanıtla
brc:

110 a giden arabamın yanından vızzzz diye geçiyorlar.

2
0
yanıtYanıtla
Mehmet Akif:

Rabbim geride bıraktıklarına sabır versin. çok acı şeyler bunlar

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title