Haberler

Kayıp Evrim İçin Gelen İhbar Üzerine Dedesinin Mezarı Açıldı

Güncelleme:

Tokat'ta 10 Temmuz'da yayladaki çadırlarının önünde kardeşiyle oynarken kaybolan Evrim Atış'ın 1 yıl önce vefat eden dedesi Sadık Atış'ın mezarına gömüldüğü ihbarını alan ekipler mezarı açtı.

Tokat'ın Turhal ilçesine bağlı Yenisu köyünün yaylasında babaannesi Sati Atış'ın 10 Temmuz'da hayvanları suya götürürken evde bıraktığı, döndüğünde ise kaybolduğu belirlenen küçük Evrim'in bulunması için AFAD ve jandarma ekipleri arama çalışmalarına gün boyu devam etti.

ÇALIŞMALAR GECE GEÇ SAATLERE KADAR DEVAM ETTİ

Arama çalışmalarında Jandarma Arama Kurtarma (JAK) arama köpeği 'Mavi'den de yararlanıldı. Küçük Evrim, 10 gündür süren arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Gece geç saatlere kadar arama çalışmaları devam etti.

Kayıp Evrim İçin Gelen İhbar Üzerine Dedesinin Mezarı Açıldı

Öldürülüp mezarlığa gömülmüş olabileceği şüphesiyle ekipler bugün aramaları köy mezarlığında yoğunlaştırdı. Ancak yapılan aramalarda minik Evrim'in izine rastlanılamadı.

Kayıp Evrim İçin Gelen İhbar Üzerine Dedesinin Mezarı Açıldı

EVRİM'İN DEDESİNİN MEZARI AÇILDI

Jandarmaya yapılan bir ihbar, akşam saatlerinde aramaların seyrini değiştirdi. Yenisu Köyü içerisinde köy mezarlığında bulanan, Evrim'in 1 yıl önce vefat eden dedesi Sadık Atış'ın mezarına gömüldüğü ihbarını alan Tokat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri saat 21.00 sıralarında köy mezarlığına gitti.

Kayıp Evrim İçin Gelen İhbar Üzerine Dedesinin Mezarı Açıldı

Jandarma ekipleri tarafından Sadık Atış'ın mezarı 1.5 saat süren çalışma sonrasında açıldı. Yapılan incelemede ise Evrim'e ait hiç bir ize rastlanmadı. Mezarın tekrar kapatılmasının ardından jandarma ekipleri Evrim'i arama çalışmalarına son verdi. Arama çalışmalarına sabahın erken saatlerinde devam edileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Yenisu 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (5)

vatandaş:

merhametli insan yetiştirin. . . parkta çocuğumla sevdiğim köpeği başka bir baba gelip tekmeliyor onun çocuğuda ileride ne olur siz düşünün

16
1
yanıtYanıtla
PROVOKASYON:

Son günlerde artan çocuk kaçırma, istismar, cinayet ve hayvanlara yapılan işkencelerde provokatif kokular var dikkatli olalım. . .

5
4
yanıtYanıtla
KOMEDYA:

Dağ başındaki köyde, cahil birine sırf provakasyon olsun diye Mossad, CIA gidip çocuk kaçırtıp, hayvana tecavüz ettiriyor öylemi. . Dur şu beynimi masanın üzerine koyup bidaha okuyayın o zaman inanacakmıyım bu yazdığına. .

yanıt3
yanıt2
yazık:

Sudi Arabistan yollarındayız sonumuz benzemesin . Ama izlediğimiz yol haritası tıpkısının aynısı

2
5
yanıtYanıtla
Sağ salim:

İnşallah bu küçük yavrucuk sağ salim bulunup ailesine teslim edilir. Artık kimseler üzülmesin. Yetti hepimize.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title