Haberler

Kayalıklara çarpıp takla atan araçtan fırlayan 22 yaşındaki Burcu yaşamını yitirdi

Güncelleme:

Antalya'nın Kaş ilçesinde kontrolden çıkarak kayalıklara çarpıp ters dönerek 40 metre sürüklenen otomobilden fırlayan 22 yaşındaki Burcu Göktepe, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Genç kızın, ailesinin yanına giderken kaza yaptığı öğrenildi.

Dün saat 19.30 sıralarında D- 400 karayolu Kaş-Kalkan bölümünün Kaş şehir içi geçişinde Burcu Göktepe yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kayalıklara çarptı.

ARABADAN FIRLADI

Çarpmanın şiddetiyle ters dönerek yaklaşık 40 metre sürüklenen otomobilden fırlayan Burcu Göktepe, ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Burcu Göktepe, Kaş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Göktepe, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Burcu Göktepe'nin cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kayalıklara çarpıp takla atan araçtan fırlayan 22 yaşındaki Burcu yaşamını yitirdi

AİLESİNİN YANINA GİDİYORMUŞ

Aslen Kaş'a bağlı Gökçeören Mahallesi'nden olan Burcu Göktepe'nin Akdeniz Üniversitesi Meslek Yüksekokulu İşletme Bölümü mezunu ve ailesinin tek çocuğu olduğu öğrenildi. Daha önce CHP Kaş İlçe Merkezi'nde asistan olarak çalıştığı öğrenilen Burcu Göktepe'nin, kaza sırasında ailesinin oturduğu Gökseki mevkiindeki evlerine gittiği belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kaş Haberler

500

Yorumlar (11)

Bu ne:

Emniyet kemeri takın...Allah rahmet eylesin

22
0
yanıtYanıtla
Pilot:

Kemeri her daim takmayi aliskanlik haline getirin. Inanin alistiktan sonra, farkina bile varmiyorsunuz. Bu aliskanlik sizin caninizi kurtaracaktir.

20
2
yanıtYanıtla
ANGARA BEBESİ:

Allah rahmet eylesin. Emniyet kemeri takmak hayat kurtarır, arka koltukta bile takılmalı, bir çok taklalı kazada arka koltuktakiler camdan fırlayarak ölüyor Maalesef.

15
2
yanıtYanıtla
vanlı:

Ben normalde asla emniyet kemeri takmazdım birgün polise yakalandım yüzlira ceza kesi bende artık asla kemersiz dolaşmayacağım diye kendime sz verdim alışkanlık yaptım cezadan bir hafta sonra çok ağır bir kaza geçirdim skapula kemiğim kırıldı çok ağır bir kaza idi ALLAH O KEMERİ VESİLE YAPIP BENİ KORUDU AKSİ HALDE ÖLÜMLE YADA FELÇLE SONUÇLANACAK BİR KAZAYDI. . . . gerçekten takın kemersin dolaşmayın ALLAH BENİM KAZA YAPACAĞIMI BİLDİĞİ İÇİN BENİ KORUMAK İÇİN O POLİSİDE VESİLE YAPTI

17
0
yanıtYanıtla
Serhat:

Allah rahmet eylesin

10
0
yanıtYanıtla
Ayıp:

Chp ne alaka

1
1
yanıtYanıtla
ragip:

araba kullanmayı bilmiyenler trafige cikmasinlar lutfen. hele acemi ve direksiyon kabiliyeti zayif olanlar asla hiz yapmasin.

2
0
yanıtYanıtla
dünya fani ölüm ani:

ölüm ölümsüzlüğe, açılan bir kapıdır, HAKK''IN canlılara bahşettiği bir yapıdır, bazen yumuşacık bazen taş gibi katıdır, çünkü ölüm oku kişiye göre saplanır.

2
0
yanıtYanıtla
oğuz:

Babam araba kullanmayı öğrettiğinde olmazsa olmaz 4 kuralı vardı. 1- Besmele Çek 2-Kemerini tak 3- Sinyal ver 4- Yol ver. Her zaman eğitim şart deriz. O gün bugündür bu 4 kuralı asla çiğnemem. Şuan öğrendiklerimi Nişanlıma öğretiyorum. Allah kısmet ederse çocuklarım da böyle öğrenecek.

0
1
yanıtYanıtla
Ant:

Hâlâ kemer takmayan gerizekalilar var

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title