Haberler

Karısı için "İlk bebeğimizi ağzına peçete koyup öldürdü" demişti! Babasına son kez sarılan 5 yaşındaki kızın sözleri de vahim

Güncelleme:

Gaziantep'te yaşayan İsmail Panoğlu, boşanma aşamasında olduğu eşi R.P.'nin ilk bebeğini doğumdan sonra ağzına peçete koyarak öldürdüğünü iddia etmişti. Panoğlu'nun çocuklarının geçici velayetinin kendisine verilmesini talep ettiği davada karar çıktı. 2 çocuğun da geçici velayeti anneye verildi. 5 yaşındaki D.P., "Anneme gitmek istemiyorum, annem beni dövüyor" dedi. Baba Panoğlu ise "Bu çocuğu da öldürmesinden endişe ediyorum. Annesine teslim etmek istemiyorum" diye konuştu.

Gaziantep'te yaşayan İsmail Panoğlu, boşanma aşamasında olan eşi R.P.'nin ilk bebeğini doğumdan sonra ağzına peçete tıkayarak öldürdüğünü, diğer 2 çocuğuna da şiddet uyguladığını ve ölümle tehdit ettiğini iddia etmişti. Yaşanan olaylar ve süren davalar nedeniyle İsmail Panoğlu çocuklarının geçici velayetinin kendisine verilmesi talebiyle avukatı M. Burak Arslan ile birlikte Gaziantep 3. Aile Mahkemesi'ne dilekçe verdi.

GEÇİCİ VELAYETİ ANNEYE VERİLDİ

Aile Mahkemesi sıfatıyla dilekçeyi değerlendiren Gaziantep 3. Aile Mahkemesi hem davacı babayı hem de 5 yaşındaki kızı D.P'yi şaşırtan bir karar verdi. Daha önce çocuğunu kasten öldürmekten Gaziantep Ağır Ceza Mahkemesinde yargılanan ve hakkında iki çocuğu da işkence yaptığı ileri sürülen anne R. P'ye, Gaziantep 3. Asliye Mahkemesi tarafından verilen karar ile çocuklar D.P ile D.P'nin geçici velayeti anneye verildi.

Kan donduran olayda yürekleri dağlayan ayrılık

GÖZYAŞLARIYLA KIZINI TESLİM ETTİ

Anne R.P'nin çocukları öldürmekle tehdit ettiğini ve şiddet uyguladığını belirten baba İsmail Panoğlu,istemeyerek de olsa, kızının birini annesine teslim ederken, yanında bulunan 5 yaşındaki D.P'yi de göz yaşları arasında anneye verilmek üzere polise teslim etti.

Kan donduran olayda yürekleri dağlayan ayrılık

"ANNEME GİTMEK İSTEMİYORUM, BENİ DÖVÜYOR"

Gördüğü şiddetten dolayı annesine gitmek istemeyen D. P, ayrılık günü geldiğinde ise annesinin yaptıklarını anlatarak, içerledi. Yaşadıklarını anlatırken sesi titreyen ve boğazı düğümlenen küçük kız, "Anneme gitmek istemiyorum, annem beni dövüyor. Kardeşim D.P yanımıza gelsin" diye konuştu.

Kan donduran olayda yürekleri dağlayan ayrılık

"BU ÇOCUĞU DA ÖLDÜRMESİNDEN ENDİŞE EDİYORUM"

Mahkeme kararı nedeniyle çocuklarından ayrılmak zorunda kaldığını belirten baba İsmail Panoğlu, "Şu an çocuğumu annesine teslim etmeye geldim karakola annesine verilecek. Çocuk annesine gitmek istemiyor. Emniyet ekiplerine teslim ettim çocuğumu, annesi şiddet uyguluyor ve bir an önce Aile Mahkemesi çocuklarımın velayetini bana verilmesini istiyorum. Çünkü çocuklarımı ben daha iyi koruyorum annesi koruyamıyor. 6 ay önce tekrar şiddet uygulamıştı. Kızım D.P annesine gitmek istemiyor ağlıyor. Daha öncesinden ilk çocuğumuzu annesi R. P kasten öldürdü. Bu çocuğu da öldürmesinden endişe ediyorum. Annesi kızım D. P'yi 2 defadır kasten yaralıyor. Annesine teslim etmek istemiyorum. Hem D. P'yi hem de D. P'yi anneden alınıp bana teslim etmelerini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Evlerinde son kez babasına sarılarak, babasından kendisini bırakmamasını isteyen küçük kız ile babası, defalarca birbirlerine sarılıp, öptüler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Burak Arslan Gaziantep Aile Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: Lüks aracın Gençlik ve Spor Bakanlığı'yla hiçbir ilgisi yok

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bir bomba hizmet daha! Kaza tespit tutanakları artık e-Devlet'ten oluşturulacak

Bakmadan Geçme

Trafik kazası tespit tutanağı nasıl doldurulur? Kaza raporu E-devlet sorgula! Kaza Tespit Tutanağı nedir, nasıl yazılır? Resmi Gazete bugün (23 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 23 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ergin Ataman kimdir? Ergin Ataman kaç yaşında, nereli? Ergin Ataman hayatı ve biyografisi! LoL çöktü mü? 23 Mayıs LoL giriş ekranı neden açılmıyor? Vedat Zorba kimdir? Şehit Piyade Sözleşmeli Er Vedat Zorba nereli, memleketi neresi? Valorant Gece Pazarı ne zaman? Gece Pazarı başladı mı? 23 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 23 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 23 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 23 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 23 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 23 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 23 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 23 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

Çocuk istismarı şüphelisinin ölümünde 2 polis ve bekçiye hapis cezası

500

Yorumlar (9)

mahalle sakini:

Şabieli çocuk ölümünden suçlanan anneye çocuk emanet eden mahkeme bunu hangi akılla yaptı merak ediyorum.

143
1
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Nerde pskologlar nerde baba hakları araştırılsın öyle verilisin

97
0
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

bence bu konun degişmeli hep anneye veriliyor bu kaldırılmalıdır babayada verilmelidir ve nafakayı suresiz olayini iptal etmeliler evlenen erkek kendine eşmi alıyor evlatlıkmı belli degil akli olan evlenmez.

64
2
yanıtYanıtla
Senrey26:

hukuk fakültelerimizde insafsızlı vicdansızlık üzerine özel dersmi veriliyor o dersten geçemeyene diplomamı yok. yazık ya.

62
1
yanıtYanıtla
VaioNokia:

inşallah yavrucak o kadına verilmez, babasına ihtiyacı olduğu açık. bunda ve oğluna uygunsuz görüntü atıldığı için feryat eden annenin haberindeki gibi acil çözüme ihtiyaç duyan garibanlar, masumlar, çocuklar için yavaşlığıyla müsemma prosedürlere bırakılmasın.

56
0
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Psikolojik veya psikiyatrik tedaviye zorunlu ihtiyacı olan bir anneyi sağlık kontrolünden geçirmeden küçücük çocukları teslim eden mahkeme üyeleri tüm sonuçlardan sorumludurlar.Adalet ve aile bakanlıkları bu tür konularda takipçi olmalılar !

21
2
yanıtYanıtla
mr.x:

bir çok psikopat katil anne var. devlet göz göre göre çocukları onlara teslim ediyor hamdolsun

12
2
yanıtYanıtla
Fenerli :

Boşanan erkek bırak evladının velayet almayı ölene kadar nafaka ödeyen ATM oluyor ayrıca sevgilisiyle resmi nikah kiymadan yaşayan kadın utanmadan 20 yıl sonra nafaka artırım davası açıyor. Bu yasaların neresinden tutarsan elinde kalıyor

10
2
yanıtYanıtla
ali taş :

Yahu nasıl olur. vardır bir sebep. bu işin içinde başka bir iş var???

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title