Haberler

FETÖ'nün emniyet imamları kıskıvrak yakalandı! Kamuda görevli 44 kişiye gözaltı

Güncelleme:

FETÖ'nün Emniyet Genel Müdürlüğü içerisinde eleman kazanma, personeli kendi sistemlerine göre kodlama ve bağlılıklarını kontrol etmekle görevli kamu kurumlarında aktif olarak çalışan 44 "Emniyet mahrem imamı" 28 ilde düzenlenen ortak operasyonla yakalanarak gözaltına alındı.

FETÖ'nün Emniyet Genel Müdürlüğünü hedef alan yapılanmasına yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 46 şüpheliye operasyon düzenlendi.

EMNİYET İÇİNE YUVALANMIŞLAR

Şüphelilerin Genel Müdürlük içinde yuvalanma, eleman kazanma, emniyet personelini örgütün kendi içerisinde oluşturduğu sisteme göre kodlama ve kazanılan elemanların örgütsel bağlılık durumlarını takip ederek kaydetme faaliyetlerini yapmak üzere "Mahrem imam" olarak görevlendirildikleri tespit edildi.

28 İLDE 44 ŞÜPHELİYE GÖZALTI

Çeşitli kamu kurum veya kuruluşlarında aktif olarak çalıştıkları belirlenen "Emniyet mahrem sorumlulara" yönelik Ankara merkezli 28 ilde düzenlenen operasyonda 44 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

SINAV SORULARINI DAĞITTIKLARI TESPİT EDİLDİ

Terör suçları soruşturma bürosu tarafından 2012 vergi müfettiş yardımcılığına giriş sınavı soruşturmaları kapsamında 19 şüpheliye 18 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Şüphelilerin FETÖ üyeleri tarafından yazılı sınav öncesinde sınav sorularını alarak örgüt mensuplarına dağıttıkları tespit edildi. Şüphelilerin sınav sorularını alarak sınavı kazandığı ve soruların dağıtılmasına aracılık ettiği belirlendi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Genel Müdürlüğü Operasyon Ankara Güvenlik Terör Operasyon Hukuk 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen öldü mü? Yeğeninden iddialara yanıt var

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı, yerine kayyum atandı

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özer Uçuran Çiller'in cenaze törenine katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özer Uçuran Çiller'in cenaze törenine katıldı

500

Yorumlar (3)

sade vatandaş:

kamuda işe girme belli tarikat ve cemaatlerin kontrolünde olması dehşet verici bir olay bu ülke bir savaş bir afet bir kriz bir yıkıma uğradığında ne olacak bizi kimden ne koruyacak herkes kendi tarikat mensubu olan insanlaramı sahip çıkacak inşallah bu soruların cevabını arayacak duruma düşmeyiz

26
8
yanıtYanıtla
ozkan arslan:

hep emniyet içinde yuvalanmışlar zaten, başka yerde yok

10
2
yanıtYanıtla
Hasibe Eroğlu:

Hava kuvvetleri ve askeri okullar da dahi emniyette özellikle yurt dışı göreve komiserlik vb gibi sınavlarda ünüversite sınavlarında şu anki Bilgisiz öğretim görevlikerine bakarsanız belli olur. İstisnalar hariç dişi tırnağıyla çalışarak gelenler hariç. Siyaset uzanrısı deseniz ha keza.

yanıt3
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title