Haberler

10 yaşındaki çocuğu istismar ettiği öne sürülen şüpheli, linç girişimi sırasında kaçtı

Güncelleme:

İstanbul Kağıthane'de 10 yaşındaki erkek çocuğu istismar ettiği iddiasıyla yakalanan şüpheli, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Olay sırasında kargaşadan faydalanan şüpheli, öfkeli kalabalığın elinden kaçtı.

Kağıthane'de 10 yaşındaki erkek çocuğunu istismar ettiği iddia edilen bir kişi vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Taciz şüphelisi, kalabalığın elinden kurtularak kaçarken yaşanan arbede kameralara yansıdı.

Olay, Kağıthane, Şirintepe Mahallesi'nde önceki akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan fırında çalışan bir kişinin aynı sokakta oturan 10 yaşındaki erkek çocuğu istismar ettiği iddiası ortalığı karıştırdı. Çocuğun annesine giderek fırında çalışan bir kişi tarafından arabayla gezintiye çıkarılmak istendiği iddiasının mahalle sakinleri tarafından duyulmasıyla fırın çalışanı linç edilmek istendi. Mahalle sakinleri önce fırına giderek şüpheliyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine şüpheli linç girişimine uğrarken iş yeri de öfkeli kalabalığın hedefi oldu. Fırının camları kırılırken ortalığın sakinleşmemesi üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Taciz şüphelisi bir süre sonra öfkeli kalabalığın elinden kurtularak kaçmayı başardı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri ise fırın önünde toplanan kalabalığı dağıtarak çevrede güvenlik önlemi aldı.

10 yaşındaki çocuğu istismar ettiği öne sürülen şüpheli, linç girişimi sırasında kaçtı

YAŞANAN ARBEDE CEP TELEFONU KAMERASINDA

Mahalle sakinleri tarafından istismar iddiasının duyulmasıyla ortalığın karıştığı anlar vatandaşlara ait cep telefonu kameraları tarafından görüntülendi. Öfkeli kalabalık tarafından şüphelinin linç edilmek istendiği ve işyerine zarar verdiği anlar kameralarca kaydedildi.

POLİS KAÇAN ŞÜPHELİNİN PEŞİNDE

Linç girişiminden kaçarak kayıplara karışan taciz şüphelisinin yakalanması Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Şüphelinin yaklaşık 10 yıldır aynı fırında çalıştığı öğrenildi. Öfkeli kalabalığın zarar verdiği fırında ise polislerin güvenlik amacıyla nöbet tuttuğu görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kağıthane Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (17)

abdulbaki:

neden linç etmek istiyorlar hiç düşündünüzmü. çünkü uyduruk ceza kanunlarımız sayesinde bu alçaklar serbest kalıyorlar.

18
1
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Sapık haberinin nesi komik geldi lan size de gülme emojisi tıklamışsınız denyolar sizi

7
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

AF ÇIKARIN DÜZELİR

7
1
yanıtYanıtla
bb:

çocuk tecavüzcüleri idam edilmeli

7
0
yanıtYanıtla
Minti:

Gericilik ve kadercilik.

3
4
yanıtYanıtla
buna uymayın niyeti bozuk:

konuyla ne alakası var. senin söylediklerinle. yoksa sen başka bir şey peşinesin

yanıt2
yanıt0
Minti:

Bu nedir ya. Yok köpek tecevüzü yok cocuk istismari kadin cinayeti Vala bati batti.

6
0
yanıtYanıtla
sapıklar aramızda:

Türkiye de normalleşme süreci gerçekten başlamış. Herşeye kanun çıkaran milletvekilleri çocuğu kadını ve hayvanı öldüren zihniyeti hapse tıkmaktan korkuyor. en ufak bişeyde halkımız istiyor diyen zihniyet niyese bu konuda halkı duymuyor. sadece kınıyor ama harekete geçmiyor. daha kaç canın gitmesi gerek.

yanıt1
yanıt0
Koyun:

Sebebini merak ediyorsan söyleyeyim. eşeğin kafasına karpuz kabuğu sokulmaz. Yani açık kızlar çoğaldığı için nefsine söz geçiremeyn erkek ne yapacağını şaşırdı Rabbim kızları ıslah etsin. Kadın cinayeti tecavüz vs bu gibi haberlerin kesilmesini istiyorsanız kızların açık gezmesine izin vermeyin. aslında bunu analistleri de bırak Rabbim kuranda belirtiyor

yanıt0
yanıt2
ali:

Ülke yol geçen hanına döndü, suçlular afla dışarı çıkarılıyor. Böyle bir ortamda yaşamak gerçekten zor olmaya başladı.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title