Haberler

Kadınlara yangın tüpü sıkarak saldıran 3 şüpheli yakalandı

Güncelleme:

İSTANBUL Fatih Çapa'da otomobilde seyir halinde olan 3 şahıs, kaldırımda bekleyen kadınlara 'Çalışıyor musun?' dedikten sonra yangın tüpü sıkarak saldırmıştı. O anları sosyal medya hesaplarından, 'Semti böceklerden arındırıyoruz' notuyla paylaşan 3 şüpheli yakalandı.

Kadınlara yangın tüpü sıkarak saldıran 3 şüpheli yakalandı

İSTANBUL Fatih Çapa'da otomobilde seyir halinde olan 3 şahıs, kaldırımda bekleyen kadınlara "Çalışıyor musun?" dedikten sonra yangın tüpü sıkarak saldırmıştı. O anları sosyal medya hesaplarından, "Semti böceklerden arındırıyoruz" notuyla paylaşan 3 şüpheli yakalandı.

Dün akşam saatlerinde Fatih Çapa'da bir cadde üzerinde meydana gelen olayda otomobilde seyir halinde ilerleyen üç şahıs, kaldırımda bekleyen kadınların üzerine yangın tüpü sıkarak saldırmışlardı. Şahıslar, yanlarına aldıkları yangın tüpüyle önce kadınların yanına yanaşmıştı. Şahıslar, ardından kadınlara 'çalışıyor musunuz?' sorusunu yöneltmesinin ardından yangın tüpü sıkarak saldırıya geçmişlerdi. Bir anda yangın tüpü sıkılmasıyla şoka uğrayan kadınlar nereye kaçacaklarını bilememişti. Yaşanan olayın ardından üç şahıs gülerek araçla yollarına devam etmişlerdi. O anları sosyal medya hesaplarından, "Semti böceklerden arındırıyoruz" notuyla paylaşan 3 şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri sosyal medyada "kadına tüplü saldırı" başlıklı paylaşılan görüntüler ile ilgili olarak şüpheli şahısların tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışma başlattı. Konuya ilişkin çalışmalar çerçevesinde kadınlara saldıran şüphelilerin Kemal Karaca (24), Oğuzhan Kozanoğlu ve Ebru Yıldız oldukları belirlendi. Kimlikleri tespit edilen 3 şüpheli polis ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan şüpheliler Şehremini Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sosyal Medya Fatih 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title