Haberler

Hastanede silah sesleri! Jandarmaların tertipçilik kavgasında kan aktı

Güncelleme:

İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesinde mahkum koğuşundaki nöbet değişimi esnasında iki jandarma erinin kavgasında bir asker tüfekle vuruldu. Boynunu ve karın bölgesini sıyıran mermilerle yaralanan asker, durumun bildirilmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi gördü.

İzmir'de hastanede mahkum koğuşundaki nöbet değişimi esnasında, tertipçilik yüzünden tartıştıkları öğrenilen iki jandarma erinin kavgasında bir asker tüfekle vuruldu. Yaralanan askerin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

BİR ANDA CİNNET GETİRDİ

Saat 08.00 sıralarında İzmir Sağlık Bilimleri Üniversitesi Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesinde meydana gelen olayda nöbet değişimi esnasında E.Y. ile üst devresi olduğu öğrenilen B.Ş. arasında tertipçilik konusuyla ilgili tartışma çıktı. Gerginliğin artması sonucu B.Ş., alt devresi E.Y.'ye şiddet uygulamaya başlarken, E.Y. bir anda cinnet getirdi.

İzmir'de hastanede jandarma erleri arasında çıkan kavgada bir asker tüfekle vuruldu

TÜFEĞİ KAPIP RASTGELE ATEŞ ETTİ

Tüfeğini eline alan E.Y., etrafa rastgele üç el ateş etti. Duvardan sektiği öğrenilen mermilerden ikisi B.Ş.'ye isabet etti. Boynunu ve karın bölgesini sıyıran mermilerle yaralanan asker, durumun bildirilmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ayakta tedavi gördü.

HAYATİ TEHLİKESİ YOK

Yaralanan asker B.Ş.'nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, etrafa ateş açarak silah arkadaşını yaralayan E.Y., jandarma karakoluna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Suat Seren Jandarma Mahkum Mahkum İzmir 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (32)

Öner Ergül:

Çevrecilik,tetikçilik türk silahlı kuvvetleri gibi değerli kurumumuza hiç yakışmıyor, ve en kötüsü de bu durumu bilip göz yuman astsubaylar var, askerde rütbe esastır, şafak değil.

236
25
yanıtYanıtla
nnnnn:

JY ordan konuşmak ne kadar kolay demi. Sana bi atarlar görürsün o zaman. Ayrıca o senin gitmediğin askere gidenler bu vatanı savunanlar şehitler gaziler de sen ve senin gibilere hakkını helal etmez etmiyordur ne olacak peki şimdi.....

121
15
yanıtYanıtla
Cankat Aydın:

Askerde çok devrecilik var ben bilecikte bedelli yaptım

117
19
yanıtYanıtla
Fakır:

jy senin gibilerin önüne kemik atan olursa havada kaparsın ulan madem sevmiyorsun madem vatan hainisin ne diye bu ülke ile ilgileniyorsun siyonizmin uşağı

yanıt1
yanıt0
Cankat Aydın:

kayseriden cankat aydın

yanıt9
yanıt2
Bükücü:

JY Senin kadar geriye dönük zekası olan bir insan oğlu tanımadım ben hayatımda. Her yorumda kendin gibi yorumlar yapıyorsun

yanıt111
yanıt7
sade vatandaş:

ne yazıkki bu olay askerde 84 de de vardı ben çavuş olduğum halde etkilendim askerlikte a dan z ye ayrımcılık var kimse Türk asker doğar asker ölür vatan millet sakarya edebiyatı yapmasın 18 ay bu insanlardan midem bulanarak vatani vazifemi istemeye istemeye yaptım askerlik zor hiç değil zor olan kurdukları zorba düzenle kaytarıp işlerini başkalarına zorla yaptıran şerefsizlerdir

yanıt135
yanıt12
Mehmet Bozkurt:

@cankat Vayy tertip kaça kaçtın. Bende bilecik jandarma bedelli ??

yanıt0
yanıt0
Salih Kandıralı:

Jy akıllı adamsın. Bu ülke askerlik yapılacak ülke değil. Şimdiki aklım olsa ben de yapmazdım.

yanıt37
yanıt76
Doğuş:

Tertipçilik yapan hakketmiş

121
7
yanıtYanıtla
Tüm 32 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title