Haberler

İntihar ettiği söylenen 17 yaşındaki genç kızın ölümünün altından "gayrimeşru çocuk" çıktı

Güncelleme:

Mersin'de evinde tabancayla intihar ettiği sanılan 17 yaşındaki genç kızın, töre cinayetine kurban gittiği öğrenildi. Genç kızın 5 aylık hamile olduğu ve ağabeyi tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Mersin'de evinde tabancayla intihar ettiği sanılan genç kızın elinde barut izi bulunamaması üzerine 7 yakını gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, geçen yıl 7 Kasım'da Yenişehir ilçesi Bahçelievler Mahallesi'nde bulunan apartmandaki evin banyosunda silahla intihar ettiği öne sürülen 17 yaşındaki İrem B'nin, 5 aylık hamile olması ve analizlerde elinde barut izi bulunamaması üzerine İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğince çalışma başlatıldı.

YAKINLARI TAKİBE ALINDI

Kızlarının ölümünün ardından ailesinin Şanlıurfa'ya taşındığı bilgisine ulaşan ekipler, yakınlarını takibe aldı. Kente giden ekipler, Haliliye ilçesi Örencik Mahallesi'nde 3 ay boyunca yaptıkları çalışmalarda genç kızın aile yakınları ve vatandaşlarla görüştü.

7 AKRABASI GÖZALTINA ALINDI

İrem B'nin nişanlısından ayrılarak geçen yıl ekim ayında ailesiyle Mersin'e taşındıklarını tespit eden ekipler, güvenlik kamerası kayıtlarından genç kızın ölümünün ardından yakınlarının memleketlerine döndüklerini belirledi.

Araştırmayı derinleştiren ekipler, aile yakınlarının çelişkili ifadeleri üzerine baba K.B. (48), anne S.B. (54), abileri M.A.B. (20), V.B. (22) ile amcaları M.B. (53), İ.B. (44) ve M.V.B'yi (33) gözaltına aldı.

AĞABEYİ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

M.A.B'nin, ailesinin isteği üzerine kardeşini öldürdüğünü itiraf ettiği ve polise kendisini silahla vurduğunu söylediklerini anlattığı öğrenildi.

Bazı yakınlarının da İrem B'nin nişanlısından ayrıldıktan sonra başkalarıyla görüştüğü iddiası üzerine ailesinin Mersin'e taşınma kararı aldığını söyledikleri belirtildi.

KARNINDAKİ ÇOCUĞU DA HAYATINI KAYBETTİ

İrem B'nin ölümünün ardından sezaryenle dünyaya gelen bebeğinin 2 Ocak'ta hayatını kaybettiği öğrenildi.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından "töre saikiyle kasten öldürme" suçlamasıyla adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA / 3. Sayfa

Mersin 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (48)

Bilo:

Bu dinciler de neden bu tür ilişkiler yaygın

11
41
yanıtYanıtla
hadilen:

saçmalama. o bölgenin kültürü, töresine ait bu davranışları dinle bağdaştıramazsın.

yanıt33
yanıt5
Bozkurt:

Dinci olduğunu nereden anladın, alnında mi yazıyor. Töre cinayeti diyor.

yanıt15
yanıt5
Selim_Sırrı:

Çok cahilsin ve kindarsın keşke diyecem de seninle aynı safta olmak istemiyorum.

yanıt2
yanıt2
........:

Bir agbinin bir babanin görevi kızlarını korumaktır.Boyle bir şey olduğunda da arkasında durmaktır.Tabi yapan eden aile içindeyse kızı öldürmek daha kolay geliyor.Tozu halının altına süpürmek gibi.Bu kadar agbiler amcalar varken kıza dışardan birinin bakması bile zor.Bu ne namusun korunması ne de töre.Cok büyük ahlaksızlığın üstünün kapatılması.

44
4
yanıtYanıtla
Topuz:

Sapık Düşünce

yanıt5
yanıt9
Türkmen balası:

Töreniz batsın be, hem bir çocuğa tecavüz edersiniz hemde öldürürsünüz.

37
8
yanıtYanıtla
Nurdan:

Tecavüzcü de ya abi ya baba veya amca oğludur. Batsın sizin dünyanız da töreniz de.

38
7
yanıtYanıtla
yazık:

kızı başı boş bırakmaya gelmez diyen cahil bunu yapan bir erkek erkek başı boş bırakılmalı mı peki cahill namus sadece kadın için değil kadın ve erkek içinidir

41
2
yanıtYanıtla
.:

ALLAHIN BARZOLARI SİZİ . MEMLEKET SİZİN GİBİLER YÜZÜNE GELİŞMİYOR. ADAMLAR UZAYA ARAÇ GÖNDERİYOR . BU GERİZEKALILAR HALEN DAHA TÖRE DİYE YANIP TUTUŞUYOR. YAT İÇERDE AKLIND BAŞINA GELSİN

34
6
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title