Haberler

İnternet üzerinden bebek satışı skandalı! Bakanlık harekete geçti

Güncelleme:

Bir internet sitesi üzerinden bebek satan kişiler, infiale neden oldu. Bazıları doğmamış, bazıları ise yeni doğmuş bebeklerine fiyat biçip satmaya çalıştı. Skandal ilanlarda kimi sözde ebeveyn, bebeği için 100 bin lira isterken, kimisi ise 170 bin lira para istedi. Dehşete düşüren olay sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı savcılığa başvurdu. Söz konusu internet sitesine erişim engellendi.

İnternet üzerinden satılan bebek iddiası, Türkiye'nin gündemine bomba gibi düştü. Bir internet sitesi üzerinden yeni doğmuş veya doğmamış bebeklerini sattığı iddia edilen sözde ebeveynler, bebekleri için 100 ila 170 bin lira arasında fiyat talep etti. Kan donduran iddialar üzerine Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı harekete geçti.

İnternet üzerinden ilan veren bazı kişilerin bebek sattığı öne sürüldü. Kimi 40 günlük, kimi 2 aylık, kimi ise doğmayan bebeklerin, fiyat biçilip pazarlandığı tespit edildi.

İnternet üzerinden bebek satışı skandalı! Bakanlık harekete geçti

40 GÜNLÜK BEBEĞİNE 100 BİN LİRA İSTEDİ

Bir sözde ebeveynin, 40 günlük bebeğine 100 bin lira talep ettiği, paranın hesabına gelmesi durumunda bebeği adrese teslim edeceğini iddia edildi. İlanda bebeğin fotoğraflarının da yer aldığı öne sürüldü.

DOĞMAMIŞ ÇOCUĞUNA 170 BİN LİRA FİYAT BİÇTİ

İnfiale neden olan başka bir ilanda ise bir kadın, henüz doğmamış bebeğine 170 bin lira fiyat biçti. Yabancı uyruklu pazarlıkçı annenin, Türkiye'de oturma izni olmadığı ve bebeği sattıktan sonra memleketine döneceğini iddia edildi.

İnternet üzerinden bebek satışı skandalı! Bakanlık harekete geçti

BAKANLIK HAREKETE GEÇTİ

Dehşete düşüren olay sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı savcılığa başvurdu. Söz konusu internet sitesine erişim engellendi.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bebek İnsan Hakları Hukuk 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

Kadir Tekin:

insanlar yokluktan ne yapacagını şaşırdı bu pahalıkta durum vahim.

37
71
yanıtYanıtla
Cevdet Taşkın:

insan mı hayvanlar bile yapmaz

yanıt2
yanıt0
Erkan Can :

bu senin eserin akp,bu 23 yıldır yönettiğin ülkeyi getirdiğin durum,bu senin eserin türk milleti.

yanıt25
yanıt18
Yorumcu Davut :

akp ne alaka. kafayı yediniz iyice.

yanıt15
yanıt15
şeref tatlı:

evladını satan kişi ye ne denir bilemedim ama durum vahim nasıl bir toplum oluyoruz insan canından vazgecer. allah sonumuzu hayır eylesin bu işi yapanlarıda derhal vatandaşlıktan atılsın bu düşüncenin bu ülkeye yarardan çok zararı olur

72
3
yanıtYanıtla
Mldhat Caglar:

Çok tehlikeli bir ticari Tavir bebegin onlarin öz evladi oldugu ne malum

65
2
yanıtYanıtla
Yusuf Karaçam:

Takas düşünüyorlar mı nasıl ulaşırız enayilere

10
32
yanıtYanıtla
Erkan Can :

işte 2023 te uçan türkiye,lozan mozan bitti dünya kıskanıyor..insanları 3 kuruş için neler yapmaya muhtaç ettiniz,daha vahimi 20 yıldır öyle bir ahlak çöküntüsü yaşattınız ki,eskiden insanlar 3 kuruşa muhtac olsa da cocuğunu satmazdı şu hale bak.!

9
3
yanıtYanıtla
Yorumcu Davut :

olum ne alakası var la. ne yiyip ne içiyorsun da bu habere bu yorumu yapmak aklına geliyor.

yanıt3
yanıt10
ARSLANOĞLU Hakan:

Bebeğini satacağına böbreğini satsın..

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title